Cum arată mormântul Laurei Stoica, la 13 ani de la dispariția celebrei soliste! FOTO

Laura Stoica s-a stins din viață la doar 38 de ani, murind alături de logodnicul ei într-un groaznic accident rutier, petrecut pe 9 martei 2006.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În seara zilei de 9 martie 2006, acum mai bine de 13 ani, cântăreața Laura Stoica murea în condiții tragice, în urma unui accident auto petrecut pe șoseaua ce leagă Capitala de Urziceni.  Artista de 38 de ani se întorcea la Bucuresti, după un concert în care îl înlocuise pe colegul Daniel Iordăchioaie, și se afla în mașină împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, când un alt vehicul a intrat în plin în mașina lor, venind de pe contrasens.

Citeste si: Mama Laurei Stoica, mărturisiri sfâşietoare la 12 ani de la moartea cântăreţei: "E prezentă în permanenţă între noi"

Citeste si: Laura Stoica, vise premonitorii inainte de cumplitul accident in care si-a pierdut viata

Însărcinată în trei luni cu primul ei copil, Laura Stoica a murit pe loc, ca și logodnicul ei, cei doi fiind înmormântați împreună la cimitrul Bellu. Astăzi, locul de veci al celor doi este atent îngrijit de familie, dar și de fani, care plantează mereu flori și aprind o lumânare în amintirea celei care a fost Laura Stoica.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: