Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei credea că seamănă cu Elvis Presley FOTO

Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe. Bărbatul era convins că seamănă cu superstarul rock 'n' roll-ului.

Nelson Mondialu
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei credea că seamănă cu Elvis Presley. Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO.

Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe

Nelson Mondialu a avut o viaţă grea şi plină de întâmplări mai puţin fericite. Clujeanul în vârstă de 57 de ani a trăit într-o viaţă cât alţii în şapte.

Imagini șocante cu Nelson Mondialu! A strâns-o de gât pe Liana, iar totul a fost filmat

„M-am născut în 1963, pe 16 iulie. Dimineața pe la patru, când se îngână ziua cu noaptea, ursitorele se adunase toate care de care să mă blagoslovească cu noroc și deșteptăciune, putere și frumusețe. Mare bucurie – am fost primul copil într-o familie săracă, dar făcut din dragoste. Tata era taxator pe autobuz făcea cursa Cluj-Dej – așa a întâlnit-o pe mama.

Nelson Mondialu in tinerete
Nelson Mondialu in tinerete

Toți țiganii din cartier spuneau că a fost foarte frumoasă, toți se minunau de frumusețea ei, chiar dacă ea era româncă.

Bine, și tata era bărbat bine și arătos. Când să îmi dea un nume, a fost cearta mare în familie: bunica fiind pocăită a avut pretenția să-mi spună Simone, iar Nelson vine de la mama Livia Sonya și de la tata Nelu, ei au căzut de acord să-mi dea fiecare primele 3 litere de la prenume și a ieșit Nelson. După 6 luni, tata a fost arestat 8 luni pentru ultraj, eu am rămas singur cu mama.
Dar ea avea 16 ani și, din anumite motive, când tata s-a întors din pușcărie, s-au despărțit, iar prin lege m-a luat ea.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Nelson Mondialu in tinerete
Nelson Mondialu in tinerete

N-a putut însă să mă întrețină singură, așa că m-a băgat la casa de copii.

Tata auzind a făcut totul să mă scoată și să mă crească el. A și reușit, așa că până la 18 ani am fost în grija lui. În tot acest timp n-am mai auzit nimic mama mea naturală”, a povestit Nelson pentru CANCAN.ro.

Fotografii cu Nelson Mondialu tânăr

În urmă cu ceva timp, Nelson Mondialu a postat pe reţelele de socializare o fotografie de buletin din anii '80, pentru a le închide gura celor care l-au luat în glumă când a afirmat că seamănă cu Elvis. ”Care nu ma crede acum că aduceam la față cu ELVIS PRESLEY?”, întreabă Nelson.

Nelson Mondialu in tinerete
Nelson Mondialu in tinerete[Sursa foto: stiridecluj.ro]

Pop Nelson Simone din Cluj, pe numele său real, a strâns un număr impresionant de fani după ce a început să publice diverse filmuleţe haioase în care el este personaj principal. De la diverse scenarii în care apare ca un copil mic nemâncat, cavaler medieval sau critic literar, filmele lui Nelson stârnesc râsul tuturor! De fiecare dată, clujeanul etalează un număr impresionant de bancnote de 500 de euro sau sticle de parfumuri pentru a poza într-un bogătaș excentric.

Citeste si: Nelson Mondialu, declarație controversată despre soția lui, Liana! A arătat dovada! De data asta e definitiv?! „S-a produs impactul violent”

Nelson Mondialu in tinerete
Nelson Mondialu in tinerete

Cu ce s-a ocupat în tinereţe Nelson Mondialu

Nelson Mondialu şi-a revăzut mama atunci când a fost arestat şi a avut proces. În tinereţe, clujeanul a intrat în anturaje nepotrivite, care i-au adus condamnarea la închisoare.

“A fost nevoie să vina și ea la proces, așa cerea legea. Tatăl meu avea bani, dar m-am înhăitat cu niște colegi de la box și am început să fur cu ei. Nu aveam nevoie de bani, tata trăia pe picior mare, făcea bișniță cu aur, făcea bani din greu, în ’74 și-a cumpărat Dacia 1300, dar anturajul m-a dus la o condamnare de 5 ani. La proces m-am luat tare cu judecătorul și m-a condamnat imediat”, a mai povestit Nelson pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu, declarație controversată despre soția lui, Liana! A arătat dovada! De data asta e definitiv?! „S-a produs impactul violent”

Nelson Mondialu a plecat de acasă?! Declarații șoc, în direct: „M-am despărțit de oconașă! Plec la...”

Nelson Mondialu', amenințat de șeful clanului Sportivilor! Mircea Nebunu: ”Mă duc, îl bat și intru la pucșcărie”! Tatăl lui Livian, replică dură: ”O să umbli târâș”

Alex Bodi, despre florile trimise Biancăi: „Este adevărat că i-am trimis flori”

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies