Vedete

Cum arata Octagon de la Exatlon Mexic, fara masca! Iata-l pe "dusmanul" lui Giani Kirita in realitate! E super-sexy

Octagon, luptatorul de la Exatlon Mexic, echipa care a infruntat Romania in meciul de acum doua zile, nu a aparut niciodata in public fara masca.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Octagon Jr sau „Fiul lui Octagon” este considerat favorit la castigarea marelui premiu de la Exatlon Mexic. El nu a aparut niciodata in public fara masca si nimeni nu-i cunoaste identatitatea. In utlimele saptamani, pe blogurile de profil din Mexic, au aparut cateva fotografii cu un tanar despre care se presupune ca ar fi „Fiul lui Octagon”. Acestea nu au putut fi confirmate.

Oricum, in Mexic, exista o adevarat isterie legata de participarea luptatorului mascat la Exatlon. S-a mers pana acolo incat pe unele site-rui a aprut informatia ca Octagon Jr ar fi fost inlocuit de un alt barbat pentru ca s-a accidentat grav, insa producatorii nu ar fi vrut sa-l scoata din concurs. Cel mai probabil, informatia este una falsa.

Conform surselor oficiale, concurentul de la Exatlon este fiul lui Juan Escalera, un legendar luptator mascat, cunoscut sub numele de Octagon. Acesta s-ar fi nascut in 1961 si ar fi tatal a mai multor copii, cu mai multe femei diferite. Numarul acestora nu este insa cunoscut. In 2016, Octagon ar fi spus ca are trei copii, dintre care doi gemeni, insa se pare ca acesta are si cateva fiice.

Cea mai mare umilinta: sa ramana fara masca!

Octagon Senior a debutat in lumea wrestlingului cu masca, iar in urma lui a venit o adevarata armata de „clone”: Pentagon, Konnan, Octagoncito (mini-Octogon), Espanto, Santo sau americanul Ray Misterio. In lumea wrestlingului, cea mai mare umilinta pe care o poate primi un luptator mascat este sa fie demascat de oponentul sau.

Galerie foto