Vedete

Cum arăta ”Pluşica” de la Puterea Dragostei la 19 ani! Acum e bombă sexy, atunci...

Raluca Marina de la ”Puterea Dragostei” a suferit o transformare uriaşă în ultimul an.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cum arăta ”Pluşica” de la Puterea Dragostei la 19 ani! Acum e bombă sexy, atunci...icon photo


Supranumită Pluşica, după personajul animat cu acelaşi nume, Raluca Marina este una dintre cele mai sexy concurente de la show-ul ”Puterea Dragostei” difuzat de Kanal D. În urmă cu un an, Marina nu era nici pe departe cea care este acum.


Pe adresa redacţiei au ajuns câteva imagini cu Marina de la petrecerea de împlinire a vârstei de 19 ani, eveniment care a avut loc în toamna anului 2017. Party-ul a avut loc în familie, alături de mama, fraţii şi nepoţica Marinei. Aceasta avea cu câteva kilograme mai mult, era nefardată şi părea mult mai apropiată de vârsta copilăriei decât de cea a adolescenţei.


Acum, Pluşica pozează provocator pe conturile de socializare şi şi-a câştigat mulţi fani prin emisiunea la care participă.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune