Cum arăta Regina Elisabeta a II-a în tinerețe. Suverana Regatului Unit al Marii Britanii a împlinit 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani. Iată cum arăta Regina Angliei în tinerețe!

Cum arăta Regina Elisabeta a II-a în tinerețe. Suverana Regatului Unit al Marii Britanii a împlinit 96 de ani
Autor: Georgiana Anton

In articol:

Regina Elisabeta a Marii Britanii a împlinit astăzi, 21 aprilie 2022, 96 de ani. Elisabeta s-a născut în Mayfair, Londra, fiind primul copil al ducelui și ducesei de York (mai târziu regele George al VI-lea și regina Elisabeta).

Tatăl ei a urcat pe tron la abdicarea fratelui său, regele Eduard al VIII-lea, în 1936, moment din care ea a devenit moștenitoarea prezumtivă.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani

Astăzi, 21 aprilie 2022, Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii a împlinit admirabila vârstă de 96 de ani. Regina Elisabeta a urcat pe tronla vârsta de 25 de ani, după ce tatăl său, George VI a încetat din viață pe 6 februarie 1952. La momentul morții tatălui său, ea se afla în Kenya, iar când a revenit în țară era deja symbolic Regina Angliei. Încoronarea sa a avut loc pe 2 iunie 1953.

Citeste si: După doar doi ani de relație, Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit! Cum a intervenit Regina: „Să nu ia decizii pripite!”

Elisabeta l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Prințul Philip al Greciei și Danemarcei pentru prima dată în 1934.

Cei doi erau veri îndepărtați prin regina Victoria și regele Christian al IX-lea al Danemarcei. După o altă întâlnire la Royal Naval College din Dartmouth în iulie 1939, Elisabeta a spus că s-a îndrăgostit de Philip și au început să facă schimb de scrisori. Regina avea doar 21 de ani când logodna lor a fost anunțată oficial la 9 iulie 1947.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Cum arăta Regina Elisabeta a II-a în tinerețe. Suverana Regatului Unit al Marii Britanii a împlinit 96 de ani

Cum arăta Regina Elisabeta a II-a în tinerețe. Suverana Regatului Unit al Marii Britanii a împlinit 96 de ani

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Cei doi sunt căsătoriți de peste 70 de ani și continuă, după tot acest timp, să ofere întregii lumi un model de iubire, înțelegere și respect. Pe lângă toate acestea, există, totuși, aspect mai puțin cunoscute despre cei doi.

În timp ce Elisabeta fusese crescută într-o familie roială, cu un stil de viață pe măsură, el avea activităţi demne de un om de rând, deoarece “spăla vase, punea în funcţiune boilere şi chiar îşi pierdea timpul într-un pub local”. Însă, în ciuda diferenţelor, Elisabeta şi Philip au trecut peste diferențe și sunt împreună și astăzi, când Regina împlinește 96 de ani.

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Principesa Margareta a României. S-a născut și a copilărit în exil, la Lausanne, Elveția

Cum arăta Suverana Regatului Unit în tinerețe

De-a lungul celor 70 de ani de domnie, Regina Marii Britanii a păstrat un stil vestimentar corect, fără greșeli. Încă dn adolescență și mai apoi în perioada de după încoronare, Regina Elisabeta a dat dovadă de atenție la detalii în legătură cu ținutele sale. Iată cum arăta Suverana Regatului Unit în tinerețe!

În timpul celor 70 de ani de domnie de până acum, Regina a adoptat o garderobă de adevărat lider mondial, realizată cu ajutorul couturier-ilor Norman Hartnell şi Hardy Amies.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După doar doi ani de relație, Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit! Cum a intervenit Regina: „Să nu ia decizii pripite!”

Principesa Margareta, la un pas să devină soția Prințului Charles. Iată cum s-au cunoscut cei doi

Regina Elisabeta a II-a, gest controversat! Nu a vrut să primească un premiu important. Care este motivul?

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies