Cum arată și câți ani are fiul adoptiv al Cristinei Joia. FOTO

Totul a căpătat culoare în viaţa designerului Cristina Joia atunci când l-a înfiat pe micuţul Andrei.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Totul a căpătat culoare în viaţa designerului Cristina Joia atunci când l-a înfiat pe micuţul Andrei.

Cristina Joia este designer de interior de meserie. Cu toţii am cunoscut-o în emisiunea "Visuri la cheie", însă foarte puţini ştiu că designerul este un om cu suflet mare care a adoptat un băieţel care i-a topit inima instant. Astfel, Cristina şi partenerul ei, Bogdan, au devenit părinţii lui Andrei pe când acesta avea trei ani.


In articol:

Cum arată și câți ani are fiul adoptiv al Cristinei Joia
Cristina Joia, sotul ei si fiul adoptiv

Cristina şi soţul ei au dorit să adopte un copil însă s-au lovit de nepăsarea autorităţilor care au încercat să îi descurajeze.

"Realitatea este că noi am ajuns la direcția de specialitate din București, cu intenția de a adopta un copil. Dar ne-au descurajat cei de acolo. Ne-au zis clar: „de ce țineți neapărat să adoptați? Noi nu avem copii sănătoși! Avem copii care vin de la prostituate care s-au drogat ori au fost bătute de peștii lor. Sunteți tineri, frumoși, nu mai bine mergeți acasă și vă luați un cățel?", a povestit Cristina într-un interviu.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ Polițiștii au prins-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia. Cine este agresoarea

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a prevăzut războaiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Deşi au trecut printr-o serie de dezamăgiri venite din partea sistemului de adopţii din România, într-o zi, cei doi soţi au fost sunaţi să vină să vadă fotografiile cu copii. Atunci cei doi s-au îndrăgostit iremediabil de Andrei care urma să devină fiul lor.

"Iar când a venit poza lui Andrei și i-am văzut ochii am știut că el este copilul nostru. Acest copil, până la 3 ani nu văzuse o bucățică de carne, ne-a confirmat doctorul, ori o banană, de ananas nu mai vorbesc. Doar mâncare de cartofi văzuse până atunci. Nu știa pe unde să se urce pe tobogan.", a declarat Cristina Joia.

Cum arată și câți ani are fiul adoptiv al Cristinei Joia
Fiul adoptiv al Cristinei Joia

Cum a fost prima întâlnire cu fiul lor adoptiv

Cristina Joia a ştiut din prima secundă că vrea să devină mama lui Andrei.

"Dormea când am ajuns la el. Și doamna de acolo ni l-a adus așa cu ochii cârpiți. Bogdan nu a mai putut articula niciun cuvânt, eu îi adusesem o mașină cu telecomandă. Când a văzut mașinuța a început să se joace. Iar eu am intrat în jocul lui. Atât, fără cuvinte mari: „eu sunt mami!” sau ceva de acest gen. După ce ne-am jucat vreo câteva ore, Andrei s-a încălțat cu balerinii mei să nu mai plec. Nu am să uit în viața mea asta.", a declarat designerul.

Cum arată viaţa designerului după apariţia lui Andrei

Viaţa Cristinei a căpătat culoare de când a apărut Andrei. Designerul şi soţul ei se simt recunoscători că au devenit părinţi.

"Ne-a schimbat în bine. Nu pot să spun că ne-a sudat, fiindcă noi eram deja așa. Dar ne-a făcut să învățăm să ne bucurăm de lucruri mici. Înainte eram ca un hamster în mișcare: job, client, acasă. Munceam amândoi foarte mult, dar nu ne bucuram. Iar când a venit Andrei totul a căpătat culoare.Dar dincolo de asta, pentru că noi am trecut prin toate acele momente până cînd a apărut Andrei, noi nu mai aveam ego-ul pe care îl au, probabil, părinții care au copiii lor: ești copilul meu, eu te-am făcut. Noi suntem absolut conștienți că Andrei ne-a salvat, că noi suntem asistenți ai devenirii unui copil într-un adult și noi trebuie să dăm totul pentru a se întâmpla asta. Noi am primit o șansă și noi suntem recunoscători că am devenit părinți.", a conchis Cristina Joia.

Citeste si: CV Cristina Joia. Unde mai lucrează designerul în afară de emisiunea Visuri la Cheie

Sursa: life.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Cristina Joia, desfigurată în bătaie. Ce a declarat vedeta PRO TV

Cristina Joia a depus plângere penală împotriva femeii care a lovit-o cu bestialitate într-un magazin din Capitală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies