Cum arată și ce face acum Sorin de la Ro-Mania! Fratele lui Cristi Mitrea, declarații exclusive la Teo Show

Cum arată și ce face acum Sorin Mitrea de la Ro-Mania! Fratele lui Cristi Mitrea, declarații exclusive la Teo Show

Autor: R.L.

Sorin Mitrea a făcut parte din trupa Ro-Mania. Sorin este fratele mai mare al lui Cristi Mitrea. După ce a renunțat la muzică acum mulți ani, Sorin a luat-o pe alt drum.

Timp de trei luni este pe iaht, organizează croaziere de vis pentru turiști. În restul timpului, Sorin se ocupă de firma pe care o are împreună cu tatăl și cu fratele lui mai mic, Cristi.

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

"Vara sunt pe barcă, în restul anului lucrez cu tata și cu fratele meu într-o afacere de familie aici, în România", a spus Sorin, fostul component al trupei Ro-Mania.

Recent, Sorin s-a întors din Peru. Timp de 10 zile a avut parte de experiența vieții lui. A intrat în transă alături de șamani, a plâns și a râs la comandă, a învățat să se bucure de viață și să nu se mai lase afectat de problemele mici, cotidiene.

Sorin Mitrea a făcut un ritual care l-a "traumatizat".

"Vomiți ca tot dracii, scoți totul din tine. Am făcut o criză de furie timp de câteva minute.(...) Plângeam la comandă. Mă opream la comandă. Nu m-a făcut mai bun. Bun eram. Am învățat lecția (...)Când am ajuns acolo, am plâns, m-au durut toate alea timp de vreo trei zile, de nu știam cum să fug de acolo. Mă voi întoarce peste vreo doi ani, vreau să o fac mai liniștit.

Mă aștept să-mi devină realitatea mai ușoară. Totul pleacă de la cap. La toamnă mă duc la o mănăstire în Thailanda. Voi sta două săptămâni acolo într-o liniște absolută. Totul mi se pare mai ușor, acum mi se pare inutil să te plângi, să te enervezi", a spus Sorin Mitrea în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

România, lovită deja de caniculă! S-au înregistrat 40 de grade Celsius!

Ce trebuie să faci de Sânziene ca să-ți meargă bine! Ritualul pe care trebuie să-l respecți

Fetiță de numai trei ani, abandonată de mamă în stația de autobuz! Ce le-a spus oamenilor, ți se rupe sufletul

Radu Mazăre se poate căsători în pușcărie! S-a aprobat cererea făcută

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Cel mai mare coșmar al lui Vladimir Putin. Se fac nopți albe la Kremlin

Fetiță de numai trei ani, abandonată de mamă în stația de autobuz! Ce le-a spus oamenilor, ți se rupe sufletul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies