Cum arată și ce face acum Sorin de la Ro-Mania! Fratele lui Cristi Mitrea, declarații exclusive la Teo Show

Cum arată și ce face acum Sorin Mitrea de la Ro-Mania! Fratele lui Cristi Mitrea, declarații exclusive la Teo Show

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Sorin Mitrea a făcut parte din trupa Ro-Mania. Sorin este fratele mai mare al lui Cristi Mitrea. După ce a renunțat la muzică acum mulți ani, Sorin a luat-o pe alt drum.

Timp de trei luni este pe iaht, organizează croaziere de vis pentru turiști. În restul timpului, Sorin se ocupă de firma pe care o are împreună cu tatăl și cu fratele lui mai mic, Cristi.

"Vara sunt pe barcă, în restul anului lucrez cu tata și cu fratele meu într-o afacere de familie aici, în România", a spus Sorin, fostul component al trupei Ro-Mania.

Recent, Sorin s-a întors din Peru. Timp de 10 zile a avut parte de experiența vieții lui. A intrat în transă alături de șamani, a plâns și a râs la comandă, a învățat să se bucure de viață și să nu se mai lase afectat de problemele mici, cotidiene.

Sorin Mitrea a făcut un ritual care l-a "traumatizat".

"Vomiți ca tot dracii, scoți totul din tine. Am făcut o criză de furie timp de câteva minute. (...) Plângeam la comandă. Mă opream la comandă. Nu m-a făcut mai bun. Bun eram. Am învățat lecția (...)Când am ajuns acolo, am plâns, m-au durut toate alea timp de vreo trei zile, de nu știam cum să fug de acolo. Mă voi întoarce peste vreo doi ani, vreau să o fac mai liniștit. Mă aștept să-mi devină realitatea mai ușoară. Totul pleacă de la cap. La toamnă mă duc la o mănăstire în Thailanda. Voi sta două săptămâni acolo într-o liniște absolută. Totul mi se pare mai ușor, acum mi se pare inutil să te plângi, să te enervezi", a spus Sorin Mitrea în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate