Cum arată sora secretă a lui Gheorghe Hagi! Elena și soțul Petre l-au susținut pe nepotul Ianis la Euro 2019 FOTO

Marele Gheorghe Hagi are o soră care îl însoțește la toate meciurile importante.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marele Gheorghe Hagi are o soră care îl însoțește la toate meciurile importante. Așa se facă că Elena Fulina, una dintre surorile lui Gică, nu putea lipsi de la meciurile nepotului Ianis de la Euro 2019, din Italia și San Marino, acolo unde ”tricolorii” mici s-au oprit doar în semifinalele competiției. Și soțul Elenei, Petre Fulina, cumnatul ”Regelui”, este implicat în fenomen, lucrând chiar împreună cu Gică la Academia de fotbal Viitorul.

Citeste si: Cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută şi umplută de sânge! Chiar dacă are buza crăpată, și-a susţinut iubitul din tribune la meciul României U21 cu Germania!

Citeste si: Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC ca să califice România U21 la EURO! Acum se pregăteşte de semifinala de vis cu Germania!

Cunoscutul jurnalist Daniel Nanu s-a fotografiat cu familia Fulina chiar în perioada Euro U21, înaintea unui meci al României. ”Cu Petre Fulina si Elena Fulina, cumnatul și sora lui Gică Hagi!”, a scris ziaristul Daniel Nanu în dreptul fotografiei cu rudele ”Regelui”. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate