Cum arată trofeul Survivor și câți bani își va adjudeca marele câștigător? Show-ul din Dominicană se apropie de final

A mai rămas puțin până la marea finală Survivor România 2020. În curând vom afla cine este ”SURVIVOR”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Doar șase concurenți au mai rămas în cursa pentru titlul de Survivor România 2020 și marele premiu al competiției. 3 Faimoși: Cezar, Elena, Emy și 3 Războnici: Emanuel, Lola și Iancu sunt oamenii care au șanse de a-și adjudeca titlul suprem. Iar finala bate la ușă!

fara descriere

Totuși, în ce constă marele premiu? Este vorba de o sumă consistentă în bani, 250.000 lei (aproximativ 50.000 euro) și un trofeu superb pe care câștigătorul și-l va pune în vitrină. În mod tradițional, acesta este unul de formă circulară, fixată pe un suport metalic și cu o inscripție aurită cu titlul emisiunii: ”Survivor”. Obiectul este unul unicat și cântărește destul de mult, fiind nevoie de mai mult decât de o vitrină de sticlă în care să fie ținut de câștigător.

fara descriere

Citeste si: Emy Alupei de la Survivor România 2020 l-a sărutat cu forța pe solistul de la Carla's Dreams! Faimoasa avea doar 17 ani la acea vreme

Citeste si: Declarații șocante ale mamei lui Iancu de la Survivor! ”Vrea nevastă virgină” Cine se încadrează în cerințele soacrei și... cine nu? Denisa vs Emy

Citeste si: "Lola și Iancu sunt câștigătorii Survivor?" Cine a aruncat bomba!

Survivor România 2020 a debutat pe 18 ianuarie

Survivor România este varianta românească a show-ului Survivor Turkey, emisiune derivată, la rândul ei, din formatul intrenaional Survivor. Varianta românească a avut prima ediție pe 18 ianuarie 2020, atunci când 20 de competitori împărțiți în două echipe, a Faimoșilor și a Războinicilor, au mers în Republica Dominicană.

fara descriere

Formatul original Survivor a fost creat în 1992 de către Charlie Parsons și a fost utilizat pentru prima dată în Suedia, în 1997, în emisiunea ”Expedition Robinson”. În Statele Unite, Survivor a fost difuzat prima dată în anul 2000 și a ajuns la ediția 40.

   

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate