Cum arată un carnaval în închisoarea în care se află Elena Udrea! O televiziune din Columbia a filmat rarele momente de sărbătoare la care participă deţinutele VIDEO

Elena Udrea este închisă în Costa Rica, în penitenciarul Buen Pastor, din capitala ţării, San Jose.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Condiţiile în care stau deţinutii în închisoarea Buen Pastor din San Jose (Costa Rica) sunt dintre cele mai grele, neajunsurile fiind la ordinea zilei, de la calitatea deplorabilă a hranei până la aglomeraţia sufocantă din celule sau lipsa condiţiilor elementare de igienă. Vreme de cel puţin 6 săptămâni de acum încolo, Elena Udrea va trebui însă să se descurce după posibilităţi, de fetiţa ei urmând să se ocupe în continuare mama fostului ministru şi logodnicul acesteia, afaceristul Adrian Alexandrov, aflaţi şi ei în San Jose.

Şi totuşi, printre nemulţumirile existente la adresa condiţiilor de detenţie, Elena Udrea şi restul celor aflaţi aici au şi o palidă consolare în ideea că, periodic, la Buen Pastor se organizează ţi un fel de carnaval, în care deţinutele dansează, se îmbracă frumos şi ascultă muzică! Imaginile unei astfel de manifestări au fost făcute publice cu ajutorul unei televiziuni din Columbia, care a filmat aici în 2016, spunând astfel povestea Silviei, o femeie care a ispăşit la Buen Pastor o pedeapsă de 15 ani de închisoare.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: