Cum arată vila din Las Vegas a Anamariei Prodan! A cumpărat-o doar după ce a primit acceptul Ionelei Prodan! FOTO

Puţini ştiu cum arată din Las Vegas a Anamariei Prodan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De acum nu mai e un secret cum arată din Las Vegas a Anamariei Prodan . Anamaria şi Laurenţiu Reghecamp şi-au cumpărat casa în 2015, suma plătită, conform site-urilor de imobiliare din SUA, de 810.000 dolari. “Ana a plecat cu  gândul să îşi ia o casă într-un cartier rezidenţial, pe care a vazut-o, recent, pe internet. Imobilul are două etaje, piscină şi un garaj impresionat. Locuinţa îi place foarte mult Prodancei, însa, pentru a o achiziţiona, ea a luat-o şi pe mama ei în State, să îşi dea cu părerea. Opinia Ionelei Prodan va fi decisivă”, au dezvaluit apropiatii cuplului pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, în lacrimi la TV: „Mama a spus atunci că ea vrea să moară...”

Citeste si: Anamaria Prodan încinge internetul! De când a slăbit pozează mereu sexy, dar nimeni nu se aștepta să o vadă chiar așa

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Anamaria Prodan pentru mama ei, Ionela Prodan! La un an de la moartea artistei, impresara a terminat cartea în memoria ei

Cum arată vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. Predomină lemnul masiv şi gresia 

Până la urmă, Ionela Prodan şi-a dat acordul iar Anamaria a cumpărat vila. Din păcate, mama ei nu a apucat să se bucure prea mult de locuinţă, pentru că a decedat în aprilie 2018. Fotografiile arată că vila a fost decorată cu gust, mai ales că predomină lemnul masiv şi gresia. Există şi o scară interioară care duce la etaj, acolo unde se află dormitoarele. Jos există un living uriaş, dar şi o bucătărie deschisă. (vezi cum a fost la parastasul de un an al Ionelei Prodan)

Cum arată vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. E cotată la un milion de dolari

E clar cum arată vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. În prezent, vila este cotată pe site-urile de imobiliare la 1.007.673 de dolari, ceea ce înseamnă că valoarea ei a crescut cu aproximativ 200.000 de dolari faţă de momentul în care a fost achiziţionată de Anamaria şi Reghe. Cei doi au mai făcut o investiţia imobiliară în Las Vegas, în toamna lui 2017. WOWbiz.ro a dezvăluit că cei doi au cumpărat un apartament, la etajul 44 din 61 în clădirea Trump International, preţul plătit fiind de aproximativ 2 milioane de dolari.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate