Cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă! Imagini incredibile cu proprietatea din Petroşani a manelistei! VIDEO

Fanii au văzut cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă. Zilele trecute, manelista şi-a lansat ultimul său videoclip, intitulat „Nuntă cu fiţă mondială”, filmările având loc la vila din Petroşani a familiei Guţă. (vezi ce super decapotabilă conduce Nicoleta Guţă)

Citeste si: Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari cu banii câştigaţi în Germania! Amicilor nu le vine să creadă: “Pe bune?” FOTO

Citeste si: Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc: "Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video"

Citeste si: Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

Cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă. S-au captat imagini şi unghiuri speciale 

Echipa de tehnicieini video a folosit şi o dronă, pentru a capta imagini şi unghiuri speciale. Astfel, la un moment dat, drona s-a ridicat din curtea vilei şi a survolat zona, putându-se observa cât de mare este proprietatea.

fara descriere

Cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă: "Să trăiască fata regelui Guță" 

E clar cum arată vila Nicoletei Guţă filmată din dronă. Fanii au fost mai degrabă încântaţi de melodie, nu de vilă. „Super melodie, bravo Nico, forță în continuare...Să trăiască fata regelui Guță... Superbă piesă, ca şi tine, felicitări”, i-au transmis admiratorii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate