Cum au ajuns Bogdan Mocanu şi Jador cei mai buni prieteni? Află povestea ADEVĂRATĂ, în exclusivitate pe WOWbiz.ro! "Caracterele frumoase se recunosc între ele"

Bogdan Mocanu şi Jador sunt cei mai buni prieteni! Vezi ce au în comun!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador s-a întors în casa Puterea Dragostei, dar nu pentru Simina, cum poate mulţi au fost tentaţi să creadă. Cântăreţul a avut câteva schimburi de replici mai dure cu fosta lui iubită, însă din câte se observă îi place din ce în ce mai mult frumoasa Simona. Cei doi au fost chiar şi în "camera roşie", iar acolo au flirtat în neştire.

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

fara descriere

Cântăreţul nu s-a decis însă asupra unei concurente pe care să o curteze asiduu, dar în schimb a legat o prietenie solidă, de care este mândru.

Bogdan Mocanu şi Jador sunt cei mai buni prieteni!"Am crescut în medii asemănătoare, am primit aceeaşi educaţie"

fara descriere

Bogdan Mocanu, colegul de cameră şi "fratele" lui Jador din show-ul matrimonial ne-a povestit ce are în comun cu solistul de muzică de petrecere.

Citeste si: Cadoul fabulos pe care şi l-a făcut Jador de ziua lui! "Bijuteria" de bad boy costă în jur de 10.000 de euro! VIDEO!

"A fost o surpriză frumoasă când s-a întors Jador în casă. Eu eram coleg cu Zănoagă şi m-am mutat imediat cu Jador. Ne-am dat seama din prima că avem aceleaşi idealuri, aceleaşi concepţii...Am crescut în medii asemănătoare, am primit aceeaşi educaţie şi, în ciuda notorietăţii, am rămas cu picioarele pe pământ. Caracterele frumoase se recunosc între ele, el e un om simplu, dar în acelaşi timp complicat, la fel sunt şi eu. Eu nu am pe nimeni aşa apropiat în casă şi mă bucur că pot vorbi orice cu Jador, nu am nicio reţinere. Eu ştiu secretele lui şi el pe ale mele şi sunt convins că asta este o prietenie care va rezista şi după emisiune", a declarat Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate