Vedete

Cum au fost prinşi jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa cu ţigări cu cannabis

Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, iubitul ei, au fost pusi sub învinuire de procurorii DIICOT pentru consum şi deţinere de droguri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cum au fost prinşi jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa cu ţigări cu cannabisicon photo

Jurnaliştii de la Libertatea au aflat cum au fost prinşi cei doi jurnalişti cu ţigări cu cannabis.

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, amândoi jurnalişti şi parteneri de viaţă, au fost prinşi cu substanţe interzise la Festivalul Summer Well.

Cum au fost prinşi jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa cu ţigări cu cannabis

Pe 11 august, a doua zi după protestul Diasporei din Piaţa Victoriei, Claudiu Popa a fost legitimat de forţele de ordine de la festivalul din Buftea. Asupra lui au fost găsite două ţigări care conţineau resturi vegetale, confecţionate artizanal, cu un puternic miros, înţepător. Lângă el se afla iubita lui, jurnalista şi prezentatoarea de televiuziune Emma Zeicescu.

Cum au fost prinşi jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa cu ţigări cu cannabis

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au fost puşi sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri. Procurorii i-au audiat pe cei doi jurnalişti şi le-au adus la cunoştinţă că sunt suspecţi. 
 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune