Cum au imbatranit artistele noastre. Uite cum aratau in tinerete si cum sunt acum, Marina Voica, Stela Popescu si Margareta Paslaru

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

Distribuie pe:

Erau atat de fermecatoare, incat puteau rivaliza oricand cu mai celebrele Sophia Loren, Brigitte Bardot sau Ursula Andress. Va invitam sa le redescoperim pe aceste mari doamne ale scenei romanesti in ipostaze din tineretea lor atat de stralucitoare!

fara descriereMargareta Paslaru in tineretefara descriereMargareta Paslaru, in prezentMargareta Paslaru este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi. Marea artista a ajuns la varsta de 71 de ani si continua sa se ocupe de muzica si sa scoata albume care se epuizeaza imediat.

fara descriereStela Popescu in tineretefara descriereStela Popescu in 2014Stela Popescu era varianta autohtona a divei Sophia Loren. Ajunsa astazi la varsta de 78 de ani, actrita poarta pe chip urmele varstei sale frumoase, dar si-a pastrat sarmul care a insotit-o toata viata.

fara descriereMarina Voica la 20 de anifara descriereMarina Voica, acum, la varsta de 78 de aniMarina Voica a fost supranumita intr-o vreme Matrioska muzicii romanesti. Astazi, desi are 78 de ani, indragita artista continua sa urce pe scena si sa primeasca aplauze din partea publicului sau.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate