Cum au petrecut cei de la CFR Cluj câștigarea campionatului! Dan Petrescu le-a dat liber jucătorilor la vin și sucuri carbogazoase

CFR Cluj a sărbătorit câștigarea campionatului. Dan Petrescu, un tehnician recunoscut pentru faptul că ține mult la disciplină, le-a dat liber băieților la vin și băuturi carbogazoase.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Jucătorii de la CFR, însoțiți de iubite sau soții, s-au întâlnit la un local din Cluj, unde au petrecut până dimineață. Dan Petrescu a fost și el în formă mare, așa cum o arată imaginile.

Vinul a fost la discreție, iar șampania a curs și ea din plin. Dan Petrescu nu a ținut cont, desigur, de nicio restricție la petrecerea de după câștigarea campionatului.

fara descriere

Petrecerea a fost deschisă de celebrul Marcel Pavel, după care jucătorii au dansat pe ritmuri mai alerte. Cel care i-a invitat pe toți jucătorii la dans a fost tocmai antrenorul echipei, Dan Petrescu. Jucătorii s-au fotografiat și cu râvnitul trofeu.

Urmează ca CFR Cluj să atace grupele Ligii Campionilor, dar misiunea este una infernală pentru jucătorii clujeni. CFR este nevoită să joace patru tururi pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, iar coeficientul face ca formația clujeană să nu fie cap de serie, urmând să întâlnească adversare puternice de la turul 2 preliminar încolo.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate