Cum au reacționat cei care trebuiau să împiedice tragedia din Onești: „Râdeau și făceau glume”! Fragemente din dialogul cu criminalul

Ghoerghe Moroșanu i-a amenințat încontinuu pe oamenii legii că-i va omorî pe cei doi muncitori și a și făcut-o.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Au apărut primele fragmente din dialogul dintre negociatorii chemați să împiedice tragedia din Onești și criminalul care i-a ucis pe cei doi muncitori veți să facă reparații la fostul său apartament. În

imagini se poate observa faptul că agresorul stătea la balcon și le cerea insistent oamenilor legii să-i aducă ordinul judecătoresc prin care își recuperează apartamentul.  

Un martor la discuția acestora spune că negociatorii parcă nu și-au dat atât de mult interesul, ba chiar la un moment dat i-a văzut la scara blocului în timp ce râdeau și păreau că fac glume pe seama evenimentului. 

Incidentul de la Onești s-a terminat tragic! Gheorghe Moroșanu, în vârstă de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, după ce aceștia ar fi încercat să scape și s-au luat la bătaie cu agresorul, iar asta le-a adus sfârșitul. 

Negocieri Onești
Negocieri Onești

Cum a decurs dialogul dintre Ghoerghe Moroșanu și negociatori

După ce a auzit că actualul proprietar vrea să facă renovări la locuință a intrat peste cei doi meșteri  care se apucaseră de treabă și i-a sechestrat. A sunat apoi la serviciul de urgență 112 și le-a spus polițiștilor că dacă nu-i aduc un ordin judecătoresc în care să scrie că el este proprietarul apartamentului, atunci îi va

ucide pe cei doi ostatici. 

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție, ambulanță și negociatori. Ore bune au discutat oamenii legii cu bărbatul furios, însă a fost în zadar. În tot acest timp, bărbatul amenință că dacă nu primește ce vrea își va pune planul în aplicare. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Ghoerghe Moroșanu, criminalul din Onești
Ghoerghe Moroșanu, criminalul din Onești

Citeste si: Criminalul din Onești, dus de urgență la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Martorii tragediei: „Lăsați-l să moară!”

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție...
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun

eu! De nu îi vezi morți aici... Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!
...
Suspect: Bă, nu mă calmez deloc! Eu de 10 ani de zile tot sunt calm. De 10 ani tot tac, la bandiții din miliție și la bandiții din justiție...
Polițist: Vă rog să vă abțineți!
Suspect: Nu mă abțin deloc! Niște bandiți și hoți! Băi, împreună cu comandantul vostru este un bandit și cel de la Bacău alt bandit, un hoț și un nenorocit.
...
Suspect: Ascultă-mă ce spun: du-te și vezi-ți de treaba ta! Bă, bă, du-te și vezi-ți de treaba ta! Băi, du-te! Nu stau de vorbă decât în fața hotărârii judecătorești! Altfel nu stau de vorbă! Atât, dacă înțelegi bine românește... în baza hotărârii judecătorești, atât! Nu stau cu nimeni de vorbă, eu nu stau cu nimeni de vorbă!
...
Suspect: Nu, e foarte bine. Lasă, cel puțin, să vadă și în Romania cum se omoară...

imagini de la fața locului
Imagini de la fața locului

Martorii spun că oamenii legii au tratat negocierile cu superficialitate: „Nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe”

Unul dintre martorii care au urmărit întreaga scenă spun că oamenii legii chemați să intervină nu au tratat cu seriozitatea incidentul, ba mai mult, bărbatul spune că a simțit că parcă totul a fost o glumă pentru autorități. Acesta a văzut în fața scării mai mulți polițiști care stateau și se...amuzau de situație. 

Pe tot parcursul negocierilor, Gheorghe Moroșanu a cerut doar ordinul judecătoresc care să-l facă iar proprietar al apartamentului, însă negociatorii doar i-au spus să se liniștească. 

Citeste si: Criminalul din Onești făcea amenințări încă din 2018! Gheorghe Moroșan: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă!”

„Cât timp a fost toată situația asta, au încercat să vorbească, dar domnul încontinuu a înjurat. Polițiștii cât timp s a întâmplat au și spus: nu mai înjură, domnule. Ceva de genul... nu se simțea de parcă încercau să calmeze. Pe la ora 1 îmi amintesc cum erau în față scării și stăteau, râdeau de parcă își spuneau glume.

Nu știu tot ce au discutat, dar nu mi s a părut că s-a lucrat cu finețe. Tot ce a cerut a fost chestia asta pentru cinci ore. Trebuia să-l aducă și nu mai murea nimeni", a declarat un martor. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oroare în Italia! Un bătrân a fost jefuit și înecat în mare de doi români. Procurorii cer închisoare pe viață

Crimă înfiorătoare! Un interlop din clanul Gruia și-a ucis ginerele înainte de a face pace

Un bărbat din județul Bacău și-a omorât vecinul! Motivul este halucinant: „Totul pleca de la băutură”

Horoscop Zilnic Joi 28 Octombrie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere, Săgetătorii au nevoie neapărat de o schimbare

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER: Efectul advers de care se sperie toată lumea

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies