Cum au reacționat preoții când au văzut sicriul alb al Iulianei, în care se află și cei doi copii: „În 40 de ani de preoție nu am văzut așa ceva. Nu şi-a iubit copiii”

Reacția uluitoare a preoților după ce au văzut sicriul în care se află Iuliana și cei doi copii ai ei.

Autor: Alis Pop

In articol:

Moartea timișorencei și a celor doi copii pe care îi avea creează o situație fără precedent. De fapt, înmormântarea celor trei pune Biserica în dificultate, după cum spune chiar preotul.

În urmă cu câteva zile, Iuliana Bogdan Billi, în vârstă de 33 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor alături de cei doi copii pe care îi avea, o fată de șase ani și

un băiat de doar doi ani, printr-un gest tragic. 

Citeste si: Detaliul bizar observat la sicriul Iulianei, mama din Timișoara care s-a sinucis alături de copiii ei. Toți au văzut asta și au rămas uimiți

Cum au reacționat preoții când au văzut sicriul alb al Iuliei, în care se află și cei doi copii

Iulia Bogdan Billi

[Sursa foto: Facebook ]

Părintele Ionel Popescu: ”O mamă se jertfeşte pentru copilul ei. Ea nu a făcut aşa”

Tânăra care se pregătea să se recăsătorească cu fostul soț a recurs la un gest dramatic, arucându-se de la etajul zece al unui bloc, cu minorii în brațe. În urma faptei sale, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul celor trei, familia îndoliată pregătindu-se acum de înmormântare.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Slujbă despre care, spune părintele Ionel Popescu, pune Biserica Ortodoxă în dificultate. Și asta pentru că preoții, în mod normal, nu pot oficializa o slujbă de pomenire pentru cei care se sinucid, spunându-se că cei care apelează la astfel de gesturi s-au lepădat de credința în Dumnezeu, însă, în acest caz, sunt nevoiți să o facă.

Astăzi, 6 mai 2022, Iulia și cei doi copii vor fi înmormântați în cimitirul din cartierul Freidorf din Timişoara, acolo unde preoții vor ține o slujbă cu reguli speciale.

Se pare că cei care au complicat regulile înmormântării sunt rudele Iuliei. Familiei celei decedate, absolventă de psihologie, după tragedie, a decis ca Iulia și cei doi copii să fie îngropați în același sicriu. Iar acest lucru, spune preotul, creează o mare confuzie și dificultate, pentru că, deși nu pot, conform Sinodului, oficializa o slujbă pentru mama decedată, vor trebui să o facă pentru cei doi copii care au murit deodată cu ea.

Conform spuselor omului bisericii, astăzi, în curtea bisericii din Timișoara, se va ține o slujbă ”normală” de pomenire pentru cei doi copii, în timp ce pentru Iulia se va spune doar o rugăciune specială, permisă de Sfântul Sinod.

Citeste si: Iuliana, mama din Timișoara, se despărțise recent de iubit! Ce s-a întâmplat între ei, în urmă cu o lună: „O amenința că îi ia copiii. Mi-a zis că vrea să plece”

„În 40 de ani de când sunt în preoţie n-am văzut aşa ceva, ca mai multe persoane să fie înmormântate în acelaşi sicriu. Aşa a decis familia. În cazul mamei va exista o slujbă specială pentru sinucigaşi, iar în cazul copiilor trebuie să oferim o slujbă normală. Mama şi-a omorât copiii. Şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu. Nu şi-a iubit copiii, o mamă se jertfeşte pentru copilul ei. Ea nu a făcut aşa. Pentru ea va fi o rugăciune specială permisă de Sfântul Sinod. Nu se va pomeni nici numele ei. Iar copiii, nevinovaţi, vor avea slujbă normală”, a declarat părintele Ionel Popescu, vicar eparhial şi conducătorul oficiului parohial Iosefin, potrivit Adevărul

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama prin care Iuliana, mama din Timișoara, a trecut în urmă cu 10 ani. De atunci, totul s-a schimbat în viața ei: „A ţinut în ea, s-a frământat”

Iuliana, bătută și dată afară din casă, înainte de tragedie! Ce secret ascundea tânăra mamă din Timișoara? Acum e clar de ce îi era frică

Mama Iulianei a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica și nepoții ei. Nu a putut suporta vestea: "A venit Ambulanța, a avut un șoc"

5 zodii dau lovitura astăzi. Astrologii îți prezintă sfatul zilei

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Omul lui Putin, prins în Ucraina. A făcut peste 200 de vitime

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies