Cum descarci muzică de pe Youtube în format MP3, pentru laptop, ori smartphone

Cu un singur click poți descărca orice melodie de pe Youtube!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Cu un singur click poți descărca orice melodie de pe Youtube!


In articol:

 

Simplu ca bună ziua! La fel de simplu poți descărca orice melodie sau clip video de pe Youtube. Fără a plăti abonamentul YouTube Premium, pentru că există și alte alternative. Și anume, aplicații gratuite, care ușor de utilizat. Dacă în urmă cu mulți ani era foarte greu să descarci o muzică de pe platforma YouTube, iată că timpurile s-au schimbat, iar tehnologia a evoluat. Dacă nu te pricepi să descarci muzică în format MP3 de pe diferite platforme, poți afla acest lucru cu un singur click.

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ce aplicații gratuite poți să folosești

Dacă nu ești utilizator de YouTube și nu ai abonament la YouTube Premium, iată că poți să-ți asculți muzica preferată din propriul telefon. Mai exact, este o variantă care nu implică nicio aplicație suplimentară. Pentru a scăpa de reclamele nedorite de pe YouTube, există o altă alternativă, și nu cea a abonamentului YouTube Premium, care implică o anumită sumă. Pentru a câștiga posibilitatea de a scăpa de toate reclamele de pe site și din timpul clipurilor și pentru a putea asculta orice clip doar în format audio, cu telefonul închis, îți prezentăm o aplicație gratuită.

Ceea ce e bine să știi este faptul că aproape orice clip de pe YouTube poate fi acum descărcat, pentru a te bucura de el offline, pe mobilul tău, fără a fi interupt de diferite reclame. Unul dintre site-urile gratuite, la care poți apela oricând, pentru a downloada un clip și a-l transforma în MP3, se numește flvto.biz. Site-ul funcționează la fel de bine pe mobil sau pe un laptop și poți descărca aproape orice clip de pe Youtube.

 Cum descarci muzică de pe Youtube în format MP3, pentru laptop, ori smartphone
Cum descarci muzică de pe Youtube în format MP3, pentru laptop, ori smartphone

Pentru a-ți descărca clipurile favorite de pe YouTube și a le converti în MP3 este foarte simplu. Primul pas este să-ți găsești videoclipul preferat și copiază-i adresa de forma https://www.youtube.com/watch?v=Yrs2Iw4mZlM. Dacă ești de pe telefonul mobil, apasă pe Copy link sau Copiază. Pasul următor, deschide site-ul gratuity unde urmează să-ți descarci piesa favorită și se poate observa în centrul ecranului, un buton colorat, pe care scrie CONVERT. Adaugă acolo link-ul pe care l-ai copiat de pe Youtube și apasă convert. De asemenea, poți opta pentru MP3 sau MP4, depinde ce vrei să descarci. Dacă vrei să mai descarci și altceva apasă convert next.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carantină totală. S-a prelungit la miezul nopții. Restricții drastice pentru acești români

Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Horoscop joi, 8 octombrie 2020! Nativii din Zodia Leu vor avea parte de o zi excelentă din punct de vedere profesional

Ștefan Stan, prima reacție după ce a ajuns de urgență la spital cu soția însărcinată! Ce a declarat cunoscutul artist: “Alarmă falsă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies