Vedete

Cum e sa fii tata de fata? Vladimir Draghia si Cosmin Cernat au raspuns!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ce planuri au pentru aceasta vara?

Cosmin Cernat: De soare nu ma satur niciodata, dar cred ca o sa stau mai mult in Romania. O sa stau cu tata, cu familia, vrem sa mergem in nordul Romaniei, la manastiri.

Vladimir Draghia: Si eu mi-am propus sa stau mai mult pe-acasa.

Cum e sa fie tati de fete?

Cosmin Cernat: Copiii sunt diferiti inainte de toate. Dar nu stiu de ce toata lumea pune problema asa: tata de fete. Ca si cum ar fi o mare problema.

Vladimir Draghia: De fiecare data cand ma uit la cineva comportandu-se cu o fata, nu neaparat urat, ma gandesc daca as vrea ca asa sa se comporte cu fata mea.

Vladimir Draghia: Abia am inceput sa ma simt bine, sa nu mai am grija ei, sa ma bucur de momentele petrecute impreuna. De fiecare data cand fac ceva cu ea, realizez ca deja mi se face dor de toate, chiar atunci, in timp ce le fac. Imi dau seama ca sunt atat de efemere, de trecatoare, regret trecerea lor chiar in timp ce le fac.

 

A fost ziua Zorei si, la o zi diferenta, a lui Alice Cavaleru.

Vladimir Draghia: Nu sarbatorim evenimentele astea. Adica ne bucuram de ele, dar nu avem tort sau altele...

Cosmin Cernat: Relatiile tata-fiica sunt deosebite. Eu vorbesc cu ele despre absolut orice. Nu exista niciun subiect pe care sa nu il atingem.

Ce ai vrea sa mosteneasca fiica ta de la tine?

Vladimir Draghia: As vrea sa ia de la mine placerea de a trai. Sunt un om pozitiv, e importanta calitatea asta, important este sa treci prin viata zambind, indiferent de ce se intampla.


 

Galerie foto 
Setări confidențialitate