Cum era considerat iubitul Elenei Udrea în perioadă în care lucra ca steward! Adrian Alexandrov avea poreclă de Făt-Frumos

Iubitul fostului ministru al Dezvoltării a avut întotdeauna lipici la sexul frumos

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Iubitul Elenei Udrea este un tip arătos, mai mereu înconjurat de reprezentanţele sexului frumos! De altfel, înainte de a o cunoaşte pe fostă blondă de la Cotroceni, Adrian Alexandrov a fost manechin pentru Cătălin Botezatu, a făcut reclamă la firme de top internaţional, sau a cochetat cu câteva dive autohtone, iar un exemplu concludent este Ramona Gabor!

 

fara descriere

Adrian Alexandrov a punctat decisiv la femei în perioadă în care era steward! "Era un baiat de nota 10"

Puţini ştiu însă că Alexandrov a fost o vreme şi steward pe cursele unei mari companii aeriene din Emiratele Arabe, şi chiar s-a descurcat de minune în această postură.(intra sa vezi cand isi vor afla Elena Udrea si Alina Bica primul termen de judecata)
 
fara descriere

De altfel, surse apropiate bărbatului susţin că Adrian Alexandrov a puncta decisiv la femei în perioadă în care era steward. "Toată lumea îl iubea, de la feţele din echipaj până la cele care se urcau în avion! Noi îi spuneam pe atunci Făt-Frumos, fireşte, pentru că avea un fizic atractiv şi nu ar fi putut să treacă vreodată neobservat. Cu toate acestea însă, el nu încerca să iasă în evidenţa, nici nu avea nevoie, era un băiat şi un coleg de notă 10. Nu a vrut să aibă o legătură romantică la serviciu, însă, ştiam că este înconjurat din plin de reprezentante ale Evei! Din păcate, la un moment dat, a decis să renunţe la slujbă din avion şi să se apuce de afaceri. Tuturor le-a părut rău când a plecat ", au dezvăluit foste colege de ale bărbatului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate