Cum explica medicii supravietuirea miraculoasa a lui Bote dupa al treilea infarct: "Are noua vieti ca a scapat"

Catalin Botezatu a trecut prin clipe groaznice dupa ce a suferi un al treilea infarct in Turcia.

Distribuie pe:

fara descriereEl se afla acolo pentru a filma finala Next Top Model si cel mai probabil a fost extenuat.  Cum a pus piciorul pe pamant turcesc, chiar la aeroport, celebrul designer a acuzat stari de rau si de oboseala, iar cand a ajuns la hotel, a cazut lat. Potrivit surselor din echipa lui, Bote voma si, mai rau, acuza o durere acuta in piept, motiv pentru ei de a-l duce imediat la un spital in Ankara.


"Sincer, nu imi amintesc sa fi avut pacienti care sa fi supravietuit a treia oara unui infarct. Un atac de cord care apare dupa un altul si inca un altul are sanse foarte mici de supravietuire, insa prognosticul in astfel de cazuri este influentat si de localizarea si marimea acestuia, de tratamentul primit. Daca este dus la spital in primele ore si este tratat modern, cu trombolitice si i se face coronarografie si angiografie, poate fi salvat”
, spune cardiologul Florin Mitu conform EVZ.

"Se poate spune ca are noua vieti ca a scapat, mai ales daca are probleme de inima mai vechi. Poate l-a ajutat si faptul ca este tânar, insa un pacient ca el, cu un stil de viata agitat si stresant este totusi la risc. Nu stiu ce alti factori de risc mai are, daca este fumator, daca are diabet, colesterol mare”, adauga medicul cardiolog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate