Cum fac sex suedezele! Practica e considerată în multe state şocantă

Un studiu realizat de curând în Suedia a arătat că multe dintre femei fac sex în acelaşi pat cu copilul. Conform cercetării respective, dintre cele 600 de mămici care au luat parte la studiu foarte puţine au plângeri în ceea ce priveşte satisfacţia sexuală, spre deosebire de mămici din alte colţuri ale lumii.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Astfel, conform studiului realizat în suedia, dintre cele 600 de femei care auparticipat la acest sondaj 48% au declarat că fac sex o dată sau de două ori pe săptămâna (4% dintre ele zilnic). Comparând datele, 40% dintre părinţii americani au declarat, într-un studiu asemănător, că fac sex atât de rar încât e ca şi cum ar dormi în paturi separate.

Mai mult de atât, în Suedia, mulţi dintre părinţi au declarat că fac sex, în acelaşi pat cu copilul, în timp ce acesta doarme. Lucru absolut de neînchipuit în familiile americane şi nu numai. Cu toate că 59% dintre părinţii americani chestionaţi au recunoscut că au făcut sex în timp ce copilul era în camera, mulţi dintre ei s-au declarat mult prea şocaţi de ideea de a face sex în acelaşi pat cu cel mic.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate