Vedete

Cum face Loredana Groza plajă în Thailanda! Cântăreaţa s-a întins lasciv pe malul mării, acoperită de un voal transparent: „Pace şi dragoste!” FOTO

Pozele realizate în vacanţă arată cum face Loredana Groza plajă în Thailanda.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret cum face Loredana Groza plajă în Thailanda. Cântăreaţa a plecat într-o vacanţă exotică pe insula Khoh Samui, pe care a ajuns după ce a făcut o escală în Bangkok. Ea s-a cazat la un hotel de lux, iar zilele sunt dedicate croazierelor, dar şi plajei. (vezi cu ce cântăreţ celebru este combinată fiica Loredanei Groza)

Citeste si: Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj! Fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești...”

Citeste si: Radar de vedete cu Mircea N.Stoian! Operaţiile Loredanei Groza! ”Mă uit la ea ca la vitrinele alea de hipermarket unde toţi pomii de Crăciun sunt impecabili”

Citeste si: Loredana Groza, apariţie şocantă la un eveniment. Uite cum arată cu părul lung, până la posterior, dar şi ce decolteu ameţitor a avut | FOTO EXCLUSIV!

Cum face Loredana Groza plajă în Thailanda: "Tăcerea dintre două gânduri" 

Loredana nu a îmbrăcat doar un costum de baie, ci peste acesta şi-a pus un voal transparent din mătase, pentru a se proteja de soare. Ea s-a fotografiat întinsă lasciv  la malul mării şi a postat: “Pauza dintre două respiraţii, tăcerea dintre două gânduri...Pace şi dragoste”.

Cum face Loredana Groza plajă în Thailanda. A dansat pe ritmuri asiatice  

S-a aflat cum face Loredana Groza plajă în Thailanda. La un moment dat, Loredana  a participat la o seară tradiţională, îmbrăcând o ţinută thailandeză şi dansând pe ritmuri asiatice alături de doi localnici.

Galerie foto