Cum făcea Dani Oțil amor cu Mihaela Rădulescu: "La un moment dat, mă..."

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație ce a durat șase ani. Prezentatorul TV a dat mai multe detalii picante din povestea lui de dragoste cu "Diva de la Monaco".

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

”Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani Oțil la TV.

”Am făcut sex într-o piscină”

Mihaela Rădulescu a făcut și ea dezvăluiri, în emisiunea în care a participat alături de Dani Oțil, despre anumite partide de amor din viața ei.

”Nu știu pe ce plajă am fost (n.red. de nudiști), dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă a urmărit vreodată filme porno, Mihaela Rădulescu a negat, iar Oțil a descoperit o explicație senzațională: ”Mihaela oricum nu stă niciodată cu fața la televizor”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate