Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer! Câştigurile din afacerile lui Andi sunt fabuloase!

Nu mai e un secret cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Datele financiare arată cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer.

Celebrul jurat, care a produs o emisiune cu ştiri şi reportaje din domeniul publicităţii, deţine mai multe firme prin care îşi derulează activităţile din domeniul televiziunii. Cea mai importantă este Red Spike Film SRL, înfiinţată în 2005, care a fost mereu pe profit pînă în 2016, câştigul net total fiind de aproximativ 550.000 de euro. În 2017 s-a înregistrat pentru prima oară pierdere, însă a fost mică,  de 40.091 de lei (9.000 euro).

Citeste si: Cât a încasat medicul care a făcut-o praf pe Olivia Steer de la producătorii de vaccinuri și companiile farmaceutice? Mihai Craiu spune că sumele au fost de ”două-trei sute de euro”

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Citeste si: Simona Sensual îi ia partea Oliviei Steer în războiul împotriva vaccinurilor: „Dragostea vindecă”

Citeste si: Olivia Steer, făcută praf de fostul cumnat după confruntarea cu medicul Craiu! Bărbatul s-a războit cu familia Steer pentru custodia băiatului său

Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer. A doua firmă i-a adus 400.000 de euro

A doua firmă a lui Moisescu este Art Communicaton SRL, înfiinţată în 1999. Din 2005 până în 2016 a avut ani cu profit şi alţii cu pierderi, dar bilanţul total indică un câştig de aproximativ 200.000 de lei. În 2017, profitul a explodat, fiind de 1.547.312 lei. Adăugat câştigurilor precedente, reiese că Art Communicaton SRL i-a adus lui Moisescu aproximativ 1.750.000 de lei, adică aproximativ 400.000 de euro.( vezi imagini fabuloase de la nunta lui Andi Moisescu cu Olivia Steer)

Cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer. A performat şi firma care nu mai activează din 2012

S-a aflat cum i-a adus Andi Moisescu un milion de euro Oliviei Steer. În fine, Moisescu a mai avut o firmă, Space Media SRL, care are cifră de afaceri zero din 2012. Cu toate acestea, şi această firmă a performat, aducând un profit net total de aproximativ 650.000 de lei (150.000 de euro) între 2006 şi 2009. Astfel, dacă adunăm câştigurile totale ale celor trei firme, rezultă că acestea au produs aproximativ 1.100.000 de euro pentru el şi familia sa.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Olivia Steer, făcută praf pe Internet! Vezi cele mai amuzante meme după ultima ei apariție la TV

Autorul piesei ”Ce proastă-i Olivia Steer” este cercetător la Institutul de Fizică Atomică și a vândut fier vechi să-și plătească întreținerea! Povestea fabuloasă a lui...

Băiatul lui Andrei Pleșu a fost ”sancționat” de Andi Moisescu: ”Pentru postarea de ieri, Andi m-a scos din lista de prieteni”

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

BOMBA DIMINEȚII despre PFIZER! Anunțul venit chiar ÎN MIEZ DE NOAPTE. Este răsturnare totală de situație

Ion Țiriac o distruge pe Andreea Marin! Dezvăluiri intime fără precedent: ce făcea Zâna în secret

Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies