Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: “Vă calc în picioare dacă vă prind!”

Un cântăreț celebru a sărit în apărarea lui Fuego şi a Angelei Similea, pe seama cărora, anumiți DJ de radio s-au apucat să facă glume: “Vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!”

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Glumele pe seama lui Fuego şi a Angelei, făcute la radio de unii crainici care ironizează des stilul muzical al acestora şi al altor cântăreţi, l-au scos din minți pe celebrul Daniel Iordăchioae, care a postat: “Voi aţi auzit la radio, de obicei dimineaţa, când omu' e mai sincer, cum fac unii tiriplici mişto crunt de Fuego, Hruşcă, Spătaru sau Similea?”. (vezi imagini în premieră cu Fuego)

Citeste si: Află ce-și dorește Fuego de ziua lui!

Citeste si: Fuego este în doliu: „Șocant și trist, sunt mâhnit”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Partenerul Angelei Similea a dat lovitura în afaceri! Compozitorul Ovidiu Komornyik a bifat cele mai mari câştiguri din ultimii 8 ani!

Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: “Păi bine, măi haimanalelor..."

“Păi bine, măi haimanalelor, când o să creaţi voi măcar o umbră de emoţie în sufletul unui om (în afară de mă-ta sau de tac-tu), atunci să vă gândiţi dacă e cazul să scoateţi vreun sunet! Şi atunci... aveti grijă că vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!!!”, a încheiat Iordăchioae. „Bravo!”, a reacţionat Mirabela Dauer, amică cu Iordăchioae.

fara descriere

Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: "Este vremea să se termine odată cu astfel de atitudini"  

“Or să piară pe limba lor până la urmă. Este vremea să se termine odată cu astfel de atitudini şi experimări în direct la adresa unor oameni care chiar îşi văd de treabă. Au în spate mulţi ani de studiu, de trudă în folosul culturii, educaţiei şi bunului simţ. Aceste atribute trebuiesc apărate mai mult decât niciodată”, a postat un alt cântăreţ, Adrian Daminescu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate