Cum ii da peste nas Bianca lui Victor dupa cearta teribila de saptamana trecuta! Deciziile luate o sa il enerveze rau pe Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au certat teribil saptamana trecuta si nici pana acum, apele nu s-au limpezit in relatia lor.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBianca si Victor s-au certat rau saptamana trecutaBianca si Victor par sa nu mai aiba relatia perfecta de acum cateva luni! De altfel, disputele dintre cei doi s-au inmultit in ultima vreme si nu ar mai mira pe nimeni sa asistam la o noua ruptura.

fara descriereBianca va pleca in weekend fara VictorSurse din preajma cuplului sustin ca atmosfera dintre ei este tensionata si pare sa explodeze la urmatoarea disputa. “Refuzul lui Victor de a nu o lasa sa se duca in Dubai cu prietenii a infuriat-o atat de tare pe Bianca, incat, cateva zile, nici nu a vorbit cu iubitul ei. A stat suparata si, apoi, a si acceptat oferta unor organizatori de evenimente din Timisoara, de a participa in calitate de prezentator la niste party-uri de fite. Astfel, in acest weekend, ea va fi amfitrioana unui bal al bobocilor in orasul de pe Bega, va participa la un eveniment organizat de clinica de stomatologie a carei imagine este, in plus, va fi si invitata speciala a unei petreceri de firma in ultima seara de stat in zona! Surprinzator, in cele trei zile, Bianca va fi singura, fara Slav, care va ramane in Bucuresti, desi el este liber”, au spus persoane din apropierea frumoasei femei.

Pe de alta parte, dincolo de certurile cu iubitul, cele trei evenimente la care frumoasa femeie va participa ii va ingrosa conturile, semn ca ea se descurca de minune chiar daca nu mai este implicata in scandalurile mondene.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate