Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubitii fiicelor sale! Incredibil de ce e in stare actorul! O sa razi copios!

Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit în emisiunea de televiziune prezentată de Jay Leno că obişnuieşte să se folosească de aspectul fioros al mercenarului Rambo, un personaj pe care l-a jucat în patru filme de acţiune, pentru a-i speria pe potenţialii iubiţi ai fiicelor sale.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit dailymail.co.uk, starul francizei kalooga_36441" Rocky" a dezvăluit, joi, în emisiunea "The Tonight Show" prezentată de Jay Leno că se foloseşte de un alt personaj celebru din filmografia sa, Rambo, pentru a se asigura că băieţii care vor să devină iubiţii fiicelor sale se vor purta frumos cu acestea.

Celebrul actor, în vârstă de 67 de ani, are trei fiice - Sophia, în vârstă de 16 ani, Sistine, în vârstă de 15 ani şi Scarlet, în vârstă de 11 ani.

Cu ocazia acestui interviu, starul american a spus: "Mă duc să le deschid când sună la uşă, purtând pe cap o bentiţă şi un cuţit de măcelar în mână. Apoi le spun: «Voi veni după tine. Dacă le atingi, îl atingi pe Rambo!»".

Mărturisind că este foarte protector cu cele trei fiice ale sale - pe care le are cu soţia sa, Jennifer Flavin -, Sylvester Stallone i-a dezvăluit, totodată, lui Jay Leno că are şi o glumă preferată pe care îi place să o spună fiicelor sale atunci când ele îi pun întrebări despre regulile întâlnirilor cu băieţii.

fara descriereActorul spune că singura întâlnire acceptabilă în casa lui este aceea cu un fruct: "Vrei o întâlnire? Ce zice de o întâlnire cu o prună?".

Rambo, personajul interpretat de Sylvester Stallone în patru lungmetraje, lansate pe parcursul a peste două decenii, este un mercenar extrem de bine înarmat, ce poate fi recunoscut imediat datorită musculaturii sale impresionante şi a unei bentiţe pe care o poartă pe cap.

Sylvester Stallone a devenit celebru cu un alt personaj, acela din franciza kalooga_36441" Rocky", şi va interpreta din noul rolul unui boxer care încearcă să revină în ring, în filmul "Grudge Match".

În acest film, ce va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 25 decembrie, Sylvester Stallone va urca în ring împotriva unui alt actor celebru, Robert De Niro, care va interpreta tot un pugilist în vârstă. Filmul "Taurul furios", cu Robert De Niro în rolul principal, este un alt lungmetraj devenit clasic în universul peliculelor despre boxul profesionist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate