Cum încearcă unele persoane să scape de serul anti-COVID din organism după ce s-au vaccinat! Metoda este una periculoasă, avertizează specialiștii

Un nou fenomen care i-a lăsat mască pe medicii i-a amploare în rândul persoanelor care s-au vaccinat anti-COVID: detoxifierea post-inoculare!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

În jurul vaccinului anti-COVID s-au creat tot felul de controverse încă din prima zi în care a fost pus în slujba cetățenilor. Oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care aleg să-l facă și cei care nu vor nici în ruptul capului să audă de așa ceva.

Timpul a trecut, iar libertatea a început să fie condiționată de certificatul verde COVID, documentul care atestă dacă ai trecut prin boală, ai un test negativ valabil și dacă ești vaccinat anti-COVID. Nu puțini sunt cei care și-au călcat pe orgoliu și au s-au pus la coada unui centru de imunizare pentru a fi inoculați cu serul despre care specialiștii spun că ne poate scăpa de pandemia de coronavirus. 

Ei bine, nici puțini nu sunt cei care s-au răzgândit după ce s-au vaccinat! În rândul oamenilor a apărut o așa-zisă medotă de detoxifiere după imunizare, susținută de antivacciniști. Aceștia susțin că boraxul ar anula efectul serului anti-COVID. Ei bine, părerea lor o contrazice pe cea a medicilor de specialitate care afirmă cu tărie că această substanță, în combinație cu altele, nu doar că este „pistol cu apă” împotriva vaccinului, dar poate avea efecte dezastruoase asupra sănătății! 

„Indiferent dacă ești de acord cu vaccinul sau nu, dacă ai primit doza este gata. Nu îl poți dezactiva, nu poți detoxifia vaccinul și te rog nu încerca asta!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Unele dintre soluțiile prezentate de oameni în care își fac baie cu borax sunt cu adevarat periculoase și te pot răni.

Nu încerca!", afirmă un specialist în sănătate, potrivit Realitatea Tv. 

Ce este boraxul, substanța despre care se spune că anulează efectele vaccinului anti-COVID 

Boraxul sau boratul de sodiu este, de fapt, un agent de curățare care, în combinație cu alte ingrediente, poate să afecteze pielea și să-i provoace iritații serioase. Substanța este adesea folosită ca insecticid, extrem de eficient în eliminarea gândacilor. 

Citeste si: Pacient infectat cu COVID-19, un ultim apel către soție, înainte de a se stinge pe patul de spital. Medicii au redat cu ochii în lacrimi conversația dureroasă: "Tu să te faci bine acolo și să vii, că pregătesc de toate!"

Utilizarea boraxului în detoxifierea post-vaccinare a devenit virală pe rețelele de socializare, acolo unde mulți postează experiența lor cu detoxifierea. Nu este singurul mod prin care oamenii încearcă să scape de ser din organism, mai nou administrare a ventuzelor pentru extragerea vaccinului COVID-19 este noua metodă care pare că ia amploare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies