Cum integrezi o bibliotecă într-o casă mică? Iată o soluție practică

Cu toții visăm la casa din reviste, cum au vedetele, adevărat paradis acasă. Visăm toți, însă în realitate ne acomodăm și în apartamente mai compacte.


In articol:

Marea provocare aici este de a găsi o cale practică pentru a integra tot felul de mobilier. Din orice casă nu ar trebui să lipsească o bibliotecă.

Însă ce te faci când spațiul nu îți prea permite să alegi o variantă complexă?

Mini biblioteca și cum să amenajezi un colț de lectură

Ar trebui ca în orice casă să existe o biblioteca mini, dacă spațiul din living nu permite mai mult. Regăsim o astfel de variantă în diverse magazine de bricolaj, cu mic mobilier.

Mini biblioteca are avantajul de a nu ocupa prea mult spațiu. Aceasta va deservi organizării și depozitării de cărți, oferind în același timp și un aspect plăcut încăperii. Poate fi varianta compactă pentru cei care au spații înguste sau chiar prima bibliotecă a copilului. Se va potrivi de minune în camera sa și în primii săi ani de viață va fi plină de cărți specifice vârstei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Dar cine spune că o bibliotecă are opțiuni limitate privind locul perfect în care să fie amplasată? Cu puțină imaginație poți crea un colț de lectură și în balcon. Cu o mini biblioteca de la unicspot.ro vei reuși asta. Optează pentru una nu foarte înaltă- 94.5 cm înălțime- și poate astfel să își găsească destul de ușor un loc potrivit în casa ta.

Inspirație pentru micile schimbări din casă  

Se spune că mici schimbări sunt cele care vor aduce un alt vibe al casei. Nu este necesar de fiecare dată să faci schimbări drastice și amenajări de la zero. Ține pasul cu sezonul și preferă să creezi un mic colț de rai acasă. Acum, când zilele sunt mai scurte și îți place să îți petreci mai mult timp indoor, când ai timp pe îndelete să savurezi fiecare pagină din cartea aceea pe care ai tot lăsat-o pe noptieră

să te aștepte, preferă să amenajezi cu alegeri accesibile un colț de lectură.

O mini bibliotecă îți va fi utilă. Vei găsi variante care țin pasul cu moda. Dacă nu preferi ceva sofisticat, pretențios sau dacă această piesă de mobilier va fi ultima venită în decorul camerei preferă simplismul. Cu asta nu vei da greș niciodată. Rafturile sunt de preferat să nu fie închise, evită sticlă. Cele care au oglindă ar putea crea un efect deosebit, un efect optic, pentru că dau impresia de spațiu mărit. Însă și cu o bibliotecă din PAL, maro, cu 8 rafturi poți reuși o amenajare potrivită decorului casei tale.

Raftul cu cărți va fi mai atrăgător ca niciodată

Deși nu coperta unei cărți este cea care să te convingă să o citești, dacă aceasta tronează într-o bibliotecă, un loc atractiv amenajat îți sporești șansele ca lectura să fie parte din fiecare zi a ta. Optează pentru un fotoliu confortabil în zonă și o bună sursă de iluminat și obții locul perfect pentru tine să te răsfeți printre rândurile citite.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

LIVE STREAM "Doctorul minune" 27 octombrie 2021. Cum poți să vezi online serialul turcesc

Horoscop Chinezesc 28 octombrie 2021. Previziuni astrale pentru ziua de joi

Moşii de toamnă 2021. Ce se dă de pomană în Sâmbăta Morților

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Rareș Bogdan, anunțul care cutremură lumea politică! A recunoscut acum: E un moment greu VIDEO

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies