Cum interpretează Patriarhul Bartolomeu fenomenele meteo extreme! ”Intervențiile lipsite de respect”

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu al Constantinopolului a transmis un mesaj după fenomenele meteo extreme din ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

După furtuna care a lovit peninsula Halkidiki din Grecia, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a făcut un apel la rugăciune, dar a dat și o interpretare fenomenelor meteo extreme. Duhonicul a declarat că „fenomenele meteo extreme apar ca să ne reamintească nu doar de puterea naturii, ci mai degrabă de reacția ei ca urmare a intervențiilor lipsite de respect din partea oamenilor asupra naturii”.

fara descriere

De asemenea, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Patriarhiei, se amintește și de eforturile Bisericii Constantinopolului în domeniul ecologiei.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Clipe de durere cumplită în Cluj! Femeia și copilul de 8 ani morți în furtuna din Halkidiki au fost înmormântați! Ce se întâmplă cu tatăl băiețelului

Citeste si: Românii care au scăpat din coșmarul din Grecia au povestit totul! ”Nu au mai reușit să iasă la timp. Nu am văzut niciodată în viața noastră așa ceva”

fara descriere

”Mediul înconjurător este casa noastră comună, iar noi nu trebuie să o distrugem deoarece consecințele influențează nu doar locul unde ecosistemul natural este distrus, ci întreaga planetă (...) Facem un apel către toți oamenii de bună voință să-și asume această linie de acțiune în vederea protejării creației și îi rugăm pe toți să se roage pentru odihna sufletelor victimelor și refacerea sănătății celor răniți de acest nou dezastru natural”, se arată în mesajul patriarhului Constantinopolului.

Patriarhul Bartolomeu a fost la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului

Patriarhul Bartolomeu a făcut în ultimii ani mai multe vizite în România, ultima anul trecut, cu ocazia sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului, alături de Patriarhul Daniel. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate