Cum isi pierd fetele din sud-estul Africii virginitatea? La varsta de 12 ani sunt fortata sa faca asta!

Autor: A.M.

Multe culturi pun pret pe virginitatea si puritatea unei fete, insa in unele colturi ale lumii, acest lucru devine u adevarat ritual de initiere, care de cele mai multe ori are loc fara acordul total al partilor implicate.
Mai exact, in Malawi, sud-estul Africii, fetele virgine sunt supuse unui ritual numit "kusasa fumbi", prin care acestea isi pierd virginitatea cu un barbat platit de familie.
Ele sunt fuse intr-o tabara speciala, atat baietii, cat si fetele, iar in acea tabara, adultii le explica mai multe pozitii sexuale, dar si cum sa scape

de teama de sex din cauza lipsei de experienta.
Cu toate astea, nimeni nu le explica tinerilor in varsta de doar 12-13 ani cat de importanta este contraceptia sau gravitatea bolilor venerice.


In cazul in care fetele refuza sa se supuna ritualului, li se spune capot ajunge sa se imbolnaveasca sau sa atraga mare ghinion asupra familiei lor.
Cel care le initiaza pe fete e un barbat numit de comunitate „hyena“. Ritualul consta in chemarea acestui barbat – e platit cu o suma de la 4 la 7 dolari, conform BBC – care face sex timp de trei zile. „Multe dintre cele cu care m-am culcat sunt fete care merg la scoala. Unele au 12-13 ani, dar le prefer pe cele mai in varsta. Toate fetele astea au simtit placere cu mine.

Sunt chiar mandre si spun altor oameni ca barbatul angajat sa le dezvirgineze e un barbat adevarat care stie sa satisfaca o femeie“, le-a declarat, in iulie 2016, Eric Aniva jurnalistilor de la BBC.Cateva luni mai tarziu s-a aflat ca acesta avea HIV si a fost arestat, potrivit planetaplamant.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies