Stiri

Cum iti dai seama daca te place cu adevarat. Zodia lui il da de gol

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cum iti dai seama daca te place cu adevarat. Zodia lui il da de gol
 
Iti face ochi dulci si nu stii daca sa-i cedezi de teama ca vrea doar aventuri sau te afli la inceputul relatiei si vrei sa stii daca sentimentele lui sunt pure si sincere? Ei bine, zodia lui il da de gol. Iata care sunt semnele ascunse care dovedesc ca te place cu adevarat.
 
Berbec
 
Berbecii nu obisnuiesc sa se ascunda dupa degetul mic si sunt la fel de sinceri si de prompti in exprimarea sentimentelor. Acest nativi spun tare si raspicat daca le-ai picat cu tronc, iar daca sunt timizi, fac tot posibilul sa-ti transmita subtil acest lucru.
 
 
Taur
 
Taurii sunt conservatori si urasc relatiile pasagere. Daca te place un Taur, va incerca sa te cucereasca prin toate mijloacele conventionale: iti va cumpara flori, se va arata interesat de...
 
Citeste continuarea pe acasa.ro
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune