Cum îți poate salva viața un smartphone. Coduri secrete ca în filmele cu James Bond

Deținerea unui smartphone a devenit o necesitate, nicidecum un lux. În ciuda faptului că lumea virtuală cunoaște o continuă expansiune, multe dintre secrete rămân nedezvăluite.

Distribuie pe:

 


In articol:

Cum îți poate salva viața un smartphone. Coduri secrete ca în filmele cu James Bond

Dezvăluiri importante pentru deținătorii de smartphone-uri. Cu ajutorul unor detalii tehnice, utilizatorul descoperă dacă smartphone-ul este ascultat, de exemplu. Mai mult, codurile secrete pot preciza dacă locația telefonului este urmărită. Practic, utilizatorul de smartphone are ocazia să se simtă ca în filmele cu psionul celebru James Bond. 

Citeste si: Locul secret unde sunt izolați suspecții de coronavirus in România

Chiar dacă totul pare desprins din filmele americane cu James Bond, se pare că aceste coduri au dat rezultate. Mai multe combinații ciudate de taste au fost încercate pentru a obține niște coduri ce „divulgă” diferite informații despre telefonul pe care sunt tastate.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Cum îți poate salva viața un smartphone. Coduri secrete ca în filmele cu James Bond

*#62# – acest cod este folosit pentru a putea accesa informațiile despre redirecţionarea mesajelor și a apelurilor de și către telefon. La mulți operatori de rețele de telefonie mobilă aceasta este un număr unic folosit pentru toți abonații și utilizatorii rețelei.

Citeste si: Abi Talent, la aceeași masă cu Anamaria Prodan. Ce favor i-a cerut Prodanca

Citeste si: Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”

002# – cod universal ce oprește orice formă de redirecționare a apelurilor și mesajelor ce sosec pe telefon. Acesta este un serviciu foarte bun pentru momentele de accesare a roamingului, dar acum că și aceste costuri vor dispărea, nu ai nevoie să știi acest cod.

Cum îți poate salva viața un smartphone. Cum afli unde este proprietarul telefonului

*#06# – acest cod este folosit pentru a afla IMEI-ul unui telefon, cu acest cod se poate afla dacă un telefon a fost furat și unde este. Când este pornit, locația este trimisă automat operatorului de rețea, chiar dacă este introdusă o cartelă de telefon diferită.

Urmatorul articol
Citește și:

Motivul bizar pentru care această tânără de 25 de ani trăiește ca un bebeluș

Horoscop bani. Trei zodii miliardare în umătorii trei ani

Puterea dragostei 24 februarie. Reacția concurenților la vederea imaginilor compromițătoare cu Bianca! Roxana a dat cu ea de pământ: "Dumnezeu nu a dormit"

Nunta anului în ”Clanul Sportivilor”! Fratele lui Mircea Nebunu' și-a dus iubita la altar

Cazul care a șocat o lume întreagă. Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina. Riscă pedeapsa cu moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies