Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe socrul lui Adi Mutu să scape de închisoare? Tatăl Sandrei Bachici a stat închis 8 ani pentru trafic de droguri! Dezvăluiri exclusive

Socrul lui Adrian Mutu, condamnat pentru trafic de droguri, a fost ajutat de Liviu Dragnea să iasă mai devreme din închisoare.

Adi Mutu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Miodrag Bachici, scorul lui Adrian Mutu, a fost eliberat condiționat la începutul lunii trecute, după aproape 8 ani de închisoare. Bărbatul fusese condamnat la 12 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc, însă a ieșit mai devreme pentru bună purtare, pentru faptul că a muncit în penitenciar dar și pentru că a fost cazat în condiții necorespunzătoare.

Miodrag Bachici a scăpat din închisoare și cu ajutorul legii recursului compensatoriu

Socrul selecționerului de la tineret a câștigat peste 100 de zile datorită celebrei legi a Recursului Compensatoriu, pe care și-a dorit-o atât de mult Liviu Dragnea. Paradoxal, fostul lider PSD-ist nu s-a putut bucura de această lege, ea fiind votată în 2017 și abrogată în 2019, însă în cazul lui Bachici ea s-a putut aplica pentru că a fost în vigoare în perioada în care el era deținut. Acest lucru a făcut ca socrul marelui fotbalist să mai câștige câteva luni. Articolul de lege prevede faptul că la deținutul că câștige 6 zile de libertate la fiecare 30 petrecute în condiții necorespunzătoare, în penitenciar. Miodrag Bachici are în prezent 67 de ani, vârsta fiind un alt argument pentru a fi eliberat mai devreme.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea l-a ajutat pe socrul lui Mutu să iasă mai devreme din închisoare

Tatăl frumoasei soții a lui Adrian Mutu a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că în luna mai a anului 2002 a comercializat 2 kilograme de cocaină în valoare de 65.000

de dolari. Bachici nu a fost singur ci ar fi făcut parte dintr-o rețea mai extinsă. În 2002, el a fost condamnat de un tribunal din Timișoara, însă abia în 2013 și-a început efectiv executarea pedepsei. În mod normal, el ar fi trebuit să rămână după gratii până în martie 2024.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Sandra a fost logodită înainte de a-l cunoaște pe Adrian Mutu. Aceasta a fost într-o relație cu un fotbalist celebru

Socrul lui Mutu: 30 de recompense pentru bună purtare

Conform avocatului său, Bachici a avut un comportament ireproșabil în peniteciar, motiv pentru care i s-a permis la un moment dat să desfășoare muncă în folosul comunitățiii în regim deschis, fără supraveghere.

mutu socru
Miodrag, socrul lui Adi Mutu, într-o fotografie din tinerețe

Citeste si: Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au Talent. Vezi ce spune vedeta despre noul său proiect

”Din caracterizarea întocmită petentului condamnat rezultă că pe parcursul executării pedepsei privative de libertate a prezentat o conduită constant pozitivă în conformitate cu normele instituției și s-a adaptat corespunzător la mediul carceral. Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 ori din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor on-line și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar. A desfășurat în mod constant activități lucrative cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului și activități lucrative, în regim prestări servicii, începând cu luna septembrie 2014 și până în prezent în luna octombrie 2020, când activitățile lucrative au fost suspendate datorită contextului epidemiologie și a obținut rezultate bune în muncă”, se arată în dosarul lui Miodrag Bachici, socrul lui Adrian Mutu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Dinu, declararații despre debutul în televiziune! "Am avut și șansa de a trăi visul..."

Clipe grele pentru Adrian Mutu. Fiul său a fost operat pe cord deschis

Cum a pierdut Adrian Mutu 3 milioane de euro dintr-un foc: „M-am lecuit. A intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic”

Gina Pistol și Smiley au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor

Moise Guran aruncă în aer tot ce s-a spus despre COVID. Adevărul despre cifrele din România: Procurorii trebuie să investigheze

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies