cristi borcea, valentina pelinel copii, cristi borcea foste sotii, cristi borcea tata

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit cum a reacționat omul de afaceri în momentul în care a aflat că va mai avea copii.

Vedete

Cum l-a anunțat Valentina Pelinel pe Cristian Borcea că îl va face tată din nou: „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm”

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit cum a reacționat omul de afaceri în momentul în care a aflat că va mai avea copii.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018, iar de atunci cei doi au fost de nedespărțit. Încă de la începutul relației lor, modelul și fostul președinte al clubului de fotbal Dinamo și-au dorit o familie frumoasă împreună, ceea ce au și reușit să realizeze pe parcursul timpului.

Celebrul cuplu are trei copii împreună, un băiat pe nume Milan și două fete gemene, în vârstă de 4 ani, Rania Maria și Indira. Primul copil al Valentinei și a lui Cristi Borcea a venit pe lume cu șase ani în urmă însă, chiar dacă fostul acționar al clubului Dinamo mai are și alți copii cu fostele sale partenere de viață, iată că

acesta și-a dorit neapărat măcar o fată cu actuala sa soție.

cristi borcea, valentina pelinel copii, cristi borcea foste sotii, cristi borcea tata

Rania și Indira

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristi Borcea spune lucrurilor pe nume, după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel! Nu s-a ferit să vorbească despre slăbiciunea lui pentru femei: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

Cristi Borcea și-a dorit foarte tare ca Valentina Pelinel să îl facă și tată de fată

În anul 2019, Valentina Pelinel le-a adus pe lume pe cele două fiice pe care le are împreună cu partenerul său de viață.

Chiar dacă aveau deja un băiat împreună, pe care ambii părinți îl iubesc foarte mult, atât Cristi Borcea cât și frumoasa lui soție și-au dorit să mai aibă măcar o fată.

Astfel, momentul în care Valentina l-a anunțat pe Borcea că este din nou însărcinată cu cele două gemene ale lor a fost unul de imensă bucurie pentru fostul președinte al clubului Dinamo, iar surpriza a fost cu atât mai mare având în vedere că în loc de o fetiță, așa cum se așteptau inițial, cei doi parteneri de viață au devenit părinții a două copile care le seamănă perfect.

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.”, a povestit Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

Din prima clipă în care le-a născut pe cele două fete ale sale, Valentina Pelinel a avut grijă ca Milan să se simtă la fel de iubit ca atunci când era singurul copil al blondinei cu Cristi Borcea. 

„Nu este nimic atât de greu încât să nu pot face față, ca mamă. Când au venit fetițele, am avut grijă ca Milan să se simtă cel puțin la fel de iubit și apreciat, să nu existe diferențe sau să perceapă vreo schimbare în calitatea timpului și atenției mele, care până la acel moment îi erau acordate doar lui.

Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce.”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea are 9 copii, cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are mai mulți urmași, cu patru partenere de viață diferite. Cu prima lui soție, Mihaela, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, fostul lider al „Spartanilor” are trei copii, Patrick, Melissa și Angelo.

După divorțul de prima sa parteneră de viață, Cristi Borcea și-a găsit liniștea în brațele Alinei Vidican, cu care a fost căsătorit între ani 2011 și 2016. În urma mariajului lor au venit pe lume George Alexandru și Gloria.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

În timpul căsniciei cu Alina, Cristi Borcea a avut o legătură amoroasă cu avocata Simona Dana Voiculescu, care i-a adus pe lume încă o fetiță, pe nume Andreina Carolyn Christine.

Cei mai mici moștenitori ai omului de afaceri sunt Milan, Indira și Rania, rezultați din actualul său mariaj, cu modelul Valentina Pelinel.

cristi borcea, valentina pelinel copii, cristi borcea foste sotii, cristi borcea tata

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit cum a reacționat omul de afaceri în momentul în care a aflat că va mai avea copii.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri fără perdea. Care este relația dintr ea și Cristi Borcea? „Eu am ales să urmez calea inimii”