Vedete

Cum l-a trădat Bianca pe Victor Slav în ziua nunţii. Adi Cristea a arătat mesajele primite de la ea

Adrian Cristea a arătat ce mesaje a primit de la Bianca Drăguşanu chiar în ziua nunţii ei cu Victor Slav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Cum l-a trădat Bianca pe Victor Slav în ziua nunţii. Adi Cristea a arătat mesajele primite de la eaicon photo

"Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!", a fost unul dintre mesajele pe care Bianca Drăguşanu i le-a trimis lui Adrian Cristea în ziua nunţii ei cu Victor Slav.

"Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înţeleagă greşit, părerea mea: cea mai emoţionantă declaraţie de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act şi să ia numele bărbatului şi să se gândească la mine", a comentat Adrian Cristea. 

Cum l-a trădat Bianca pe Victor Slav în ziua nunţii. Adi Cristea a arătat mesajele primite de la ea

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie în perioada în care "Prinţul" evolua la Dinamo Bucureşti. În cele din urmă Bianca a ales să se mărite cu Victor Slav, însă căsătoria nu a durat decât câteva luni din pricina unei escapade a Biancăi la Paris cu Adrian Cristea. Ulterior, Bianca şi Victor Slav s-au împăcat şi au o fetiţă superbă, Sofia Natalia, pe care o cresc acum separat, după ce s-au despărţit din nou. 

Sursa foto: gsp.ro

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune