Cum l-au tratat operatorul de la 112 și polițistul pe un bărbat din Botoșani care avea nevoie de ajutor: „Aveți o familie deosebită dacă la ora 3 dimineața cu asta se ocupă”

Un bărbat din Botoșani a scos la iveală înregistrările după ce a sunat la 112.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Discuția dintre Alexandra Măceșanu și operatorul 112 care i-a răspuns la telefon a scandalizat o țară întreagă. Văzând felul în care a fost tratată adolescenta, un bărbat a decis să împărtășească și el experiența pe care a avut-o atunci când a sunat la 112.

„În urmă cu câțiva ani, am avut o experiență foarte neplăcută, după ce am sunat la 112 pentru a anunța o situație extremă de violență. Mai exact, operatorul IPJ Botoșani mi-a răspuns ironic, făcând afirmații jignitoare la adresa familiei, întârziind intervenția echipajului la fața locului", a declarat bărbatul din Dărăbani, conform stiri.botosani.ro.

L.S. voia ca un echipaj de poliție să meargă să facă verificări la casa tatălui lui. După mai multe minute de convorbire, un polițist a făcut o remarcă foarte nepotrivită. „Aveți o familie deosebită dacă la ora 3 dimineața cu asta se ocupă”, a declarat el, așa cum poate fi auzit și pe înregistrare.

Pe YouTube a fost publicată înregistrarea editată a convorbirilor dintre cel care a sunat la 112, operatorul care a preluat apelul și polițistul către care a fost transferat.

Citeste si: Scene uluitoare la Puterea Dragostei! Livian a dansat romantic cu Andreea, sub privirire Biancăi! Ce reacție a avut aceasta când i-a văzut

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate