Cum mai arată Anca de la Strehaia! Fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut să se împace cu ”Prințul Țiganilor” Exclusiv

Anca de la Strehaia, prima soție a lui Leo de la Strehaia, l-a refuzat, chiar în ziua de Paște, pe ”Prințul Țiganilor”, explicându-i acestuia că nu mai are nicio șansă să se împace cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Anca de la Strehaia, prima soție a lui Leo de la Strehaia, l-a refuzat, chiar în ziua de Paște, pe ”Prințul Țiganilor”, explicându-i acestuia că nu mai are nicio șansă să se împace cu ea.


In articol:

Culmea, Anca de la Strehaia nu s-a temut să îl refuze pe Leo de la Strehaia stând față în față cu acesta, petrecerea din prima zi de Paște din casa ”Prințului Țiganilor” fiind, în fapt, organizată mai mult de ea.

Citeste si: Leo de la Strehaia, paranghelie în familie de Paște! ”Iepurașul” lui i-a adus însă o veste proastă! ”Anca mea...”

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Citeste si: Interpol, în alertă maximă. Rețelele mafiote vor să pună mâna pe vaccinul anti-COVID - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cu toate acestea, la petrecerea cu pricina, Anca de la Strehaia s-a simțit foarte bine și, la un moment dat, chiar a petrecut câteva momente cu fostul ei soț, reușind chiar să și zâmbească în compania acestuia. Îmbrăcată simplu, cu năframa în cap și cu fusta specifică comunității, Anca de la Strehaia pare să fi renunat la ideea de a fi o divă, mulțumindu-se cu abilitățile ei de gospodină.

 

Anca, prima nevastă a lui Leo de la Strehaia, și-a pus silicoane

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme.

Acum însă, Leo de la Strehaia voia să se întoarcă la Anca de la Strehaia, divorțul de mama Renatei fiind, deja, anunțat. Doar că Anca de la Strehaia l-a refuzat pe Leo de la Strehaia și, mai mult chiar, l-a pus în situația de a face casting pentru o nouă nevastă.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Revenim la starea de urgență?! Ludovic Orban a spus clar: Nu ne permitem

Nu mai mâncați acest tip de pate! Este otravă pură! Lista completă a alimentelor toxice de pe piață, conform InfoCons

Cum își descrie Ion Cristoiu perioada copilăriei și care este motivul pentru care a devenit ziarist “Eram sluga părinților!”

Puterea Dragostei, 3 decembrie 2020. Cristian Comănici, război cu Rareș din cauza Marianei: ”Tu ești maidanez”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies