Cum o cheamă cu adevărat pe Simona Gherghe în buletin! Vedeta a spus tot adevărul

Simona Gherghe are un alt nume în buletin decât cel cu care se prezintă pe micul ecran!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Toată lumea o cunoaște drept Simona Gherghe, una dintre cele mai importante vedete din România, prezentatoarea unei emisiuni de succes, și om de media de top, cu 18 ani de experiență în jurnalism.

fara descriere

Dincolo de lumina reflectoarelor însă, Simona este o persoană frumoasă, simplă, caldă, și, în special, familistă. "Am doi copii grozavi și mă simt cel mai important om din lume alături de ei. Ce putea viața să îmi ofere mai mult decât un soț minunat, o fetiță și un băiat la distanțe mici de timp? Este o împlinire incredibilă și mă simt cu adevărat privilegiată", a povestit Gherghe, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro

Citeste si: Ce trebuie sa stii despre consumul de fructe atunci cand vrei sa slabesti

Citeste si: Un bărbat a găsit o sticlă cu un mesaj care a plutit pe apă timp de 50 de ani! Ce scria pe hârtia mototolită

Citeste si: Alexandra nu e moartă oficial! Ce spune un procuror specializat în omoruri

fara descriere

Simona Gherghe și-a spus numele real! Imediat după nuntă, și l-a schimbat

În premieră pentru WOWbiz.ro, Simona Gherghe avea să își spună și numele real de acum, nu acela cu care se prezintă pe micul ecran.

Ei bine, cum o cheamă în realitate pe moderatoarea în vârstă de 41 de ani!? Avem și răspunsul, dat chiar de ea. ”Înainte de a se naște Ana, împreună cu  Răzvan, am luat decizia să ne căsătorim. Așa ni s-a părut corect! Am făcut acest pas, discret, în stilul nostru, fără un tam-tam în media, fiindcă eu nu sunt adepta organizării unei nunți mari. A fost o petrecere în familie, cu prietenii și părinții, și totul s-a derulat perfect. Din acea zi, în acte, numele meu este Săndulescu Simona”, a spus Gherghe la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate