Vedete

Cum o incurajeaza iubitul pe fiica lui Giani Kirita sa ia BAC-ul? "Esti cea mai frumoasa, desteapta si buna!" Vezi ce spune "durul" de la Exatlon despre relatia Roxanei. EXCLUSIV!

Fiica lui Giani Kirita se pregateste de BAC. Cei mai importanti barbati din viata ei sunt alaturi de ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cum o incurajeaza iubitul pe fiica lui Giani Kirita sa ia BAC-ul? "Esti cea mai frumoasa, desteapta si buna!" Vezi ce spune "durul" de la Exatlon despre relatia Roxanei. EXCLUSIV!icon photo

Roxana i-a facut o promisiune importanta lui Giani Kirita, iar acum tanara se straduieste sa se tina de ea, ca sa-si vada parintii fericiti si mandri.

Chiar inainte de a intra in competitia Exatlon Romania, fostul dinamovist a avut o discutie importanta cu fiica lui despre ce urmeaza sa faca adolescenta in timpul in care el va lipsi din tara.

Mai exact, frumoasa bruneta i-a fagaduit fostului sportiv ca va invata pentru BAC si ca va incerca sa ia note onorabile.

Acesta este un an greu pentru mine in ceea ce priveste scoala. Am BAC-ul cat de curand si stiu ca parintii mei au asteptari mari de la mine. Isi doresc sa obtin o medie buna, iar acum prioritatea mea este invatatul. Asta i-am spus si tatalui meu, cand a plecat, ca nu o sa-l dezamagesc si o sa invat", spunea Roxana in urma cu ceva timp.

Ei bine, in focul pregatirilor pentru BAC, dragostea a trecut pe locul doi in viata Roxanei. Iubitul ei, Faris o intelege insa si o sustine moral, sa ia note cat mai bune la examen.

"Esti cea mai frumoasa, desteapta si buna, iubirea mea. O sa iesi invingatoare intotdeauna", o incurajeaza tanarul pe fata de care este indragostit.

Cei doi adolescenti sunt impreuna de doi ani si isi traiesc povestea de dragoste la cote maxime, dupa cum spunea si Giani Kirita, inainte sa plece la Exatlon.

"Au o dragostea din aceea de ma ia Salvarea", a zis fostul dinamovist.

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune