Cum o umilea Marcel Toader pe Maria Constantin, atunci cand se aflau in public! “Se lauda cu performantele sale sexuale si flirta cu orice persoana care purta fusta. Facea asta cu ea de mana!” EXCLUSIV

In timpul relatiei si casniciei lor, afaceristul Marcel Toader obisnuia sa o puna in situatii delicate pe Maria Constantin, la petreceri si nunti.

Autor: S.A.

“Cu ea de fata, el se lauda cu performantele sale sexuale. Facea asta cu lume multa, femei, barbati, cunoscuti si necunoscuti, si flirta cu orice persoana care purta fusta. Nu putea sa se abtina, proceda asa cand era cu Maria de mana! Amintea de fiecare data ca el “s-a scolit” in Franta, unde oamenii sunt libertini in privinta sexului si nu traiesc ca in Romania, constransi de reguli. Maria, fata simpla, venita de la tara, nu ii zicea nimic mai ales ca iesirile astea ale lui se petrecereau cand el era cu chef si bause. Am simtit ca a deranjat-o intotdeauna laudarosenia asta a lui, chiar daca a facut eforturi sa nu arate, dar abia cand mi-a spus verbal am avut confirmarea. I-am spus atunci ca la varsta lui nu ai cum sa mai schimbi un barbat si am sfatuit-o sa il paraseasca. N-a vrut, dar pana la urma tot la asta s-a ajuns”, ne-a declarat o persoana apropiata familiei care, momentan, prefera sa nu isi dezvaluie identitatea.

 
Distribuie pe:
Cookies