Cum poți scăpa rapid de petele de pe haine! Soluții practice cu un cost redus

Modalități simple și necostisitoare care te vor ajuta să scapi de petele de pe haine!

Autor: A.V.

Din motive de cost, din ce în ce mai multe persoane au preferat să caute soluții pentru a scoate petele de pe haine. De exemplu, pentru a scoate guma de mestecat de pe haine, trebuie să pui apă rece peste zona respectivă, apoi să razi cu cuțitul. Rămășițele se scot cu un solvent, de exemplu alcool medicinal. Veți observa că petele vor dispărea.

Pe de altă parte, dacă dorești să scoți petele provocate de fructe, trebuie să iei o soluție de sare de lămâie și să freci locul pătat.

După aceea, clătește cu apă rece și o să observi cum petele de fructe au ieșit.

Dacă vrei să scoți pete de sânge, atunci trebuie să folosești tot soluție de sare de lămâie sau apă oxigenată. Apoi clătește cu apă rece. După ce pata a ieșit de pe suprafața materialului, spală partea textilă cu apă caldă și mult detergent.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Incident grav la metrou, la stația 1 Mai! Un bărbat, târât de tren după ce a fost prins în uși

Citeste si: Un bătrân a omorât 93 de femei. De ce a desenat din memorie portretele tuturor victimelor

Citeste si: Un român a câștigat aproape 300.000 de euro într-o singură lună cu o afacere în Germania! Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Bihor

De asemenea, dacă vrei să scoți petele de grăsime, folosește detergent lichid de vase, pudră de talc, cretă, amidon de porumb, oțet și chiar și zaharină! Dacă dorești să scapi de petele provocate de produsele destinate machiajului, atunci există și aici, în acest caz, diferite moduri de a scăpa de ele.

Pentru fond de ten trebuie să folosești spumă de bărbierit; pentru ruj trebuie să dai cu fixativ pe zona respectivă, apoi cu o cârpă umedă; pentru a scoate petele de autobronzant, folosește detergent de vase – amestecă detergentul cu puțină apă

și tamponează pe pată.

Pentru petele provocate de transpirație, poți folosi următoarele elemente: oțet, bicarbonat de sodiu, aspirină, apă oxigenată și zeamă de lămâie.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies