Cum presteaza Alex Velea in pat?! Antonia a scapat porumbelul in public si au urmat hohote de ras

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Antonia si Alex Velea, unul din cele mai frumoase cupluri autohtone, au urcat pe o scena, in fata publicului. De data aceasta, in cadrul unui show de comedie, cu Alex Velea in rolul principal.

"Roast-ul lui Alex Velea" organizat de Viorel Dragu,  Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac şi Dan Frînculescu, a fost un eveniment caritabil, iar Velea a fost cel mai tare "ars" de iubita lui, Antonia!

Cantareata a glumit pe seama prestatiei iubitului ei in dormitor, explicand si de ce nu crede ca Alex Velea o va insela vreodata cu o fana.

"Alexandru Ionuţ Velea…să ştii că te iubesc mult şi ştiu că nu m-ai înşelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că şi tu mă iubeşti, ci pentru că ştiu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îţi iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuţul, iubi, pupi, mumi, şuşu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deşi eşti foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât eşti acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să găteşti şi să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea.

„Cu tot cu preludiu, vorbe de după…ştiţi ce zic!”, a spus in continuare Alex Velea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate