WOW

Cum presteaza Alex Velea in pat?! Antonia a scapat porumbelul in public si au urmat hohote de ras

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cum presteaza Alex Velea in pat?! Antonia a scapat porumbelul in public si au urmat hohote de rasicon photo

Antonia si Alex Velea, unul din cele mai frumoase cupluri autohtone, au urcat pe o scena, in fata publicului. De data aceasta, in cadrul unui show de comedie, cu Alex Velea in rolul principal.


"Roast-ul lui Alex Velea" organizat de Viorel Dragu,  Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac şi Dan Frînculescu, a fost un eveniment caritabil, iar Velea a fost cel mai tare "ars" de iubita lui, Antonia!

Cantareata a glumit pe seama prestatiei iubitului ei in dormitor, explicand si de ce nu crede ca Alex Velea o va insela vreodata cu o fana."Alexandru Ionuţ Velea…să ştii că te iubesc mult şi ştiu că nu m-ai înşelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că şi tu mă iubeşti, ci pentru că ştiu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îţi iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuţul, iubi, pupi, mumi, şuşu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deşi eşti foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât eşti acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să găteşti şi să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea.

„Cu tot cu preludiu, vorbe de după…ştiţi ce zic!”, a spus in continuare Alex Velea.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune