Cum putem inversa procesul de zaharisire al mierii

Mierea este pur si simplu un aliment minunat! Este un indulcitor natural cu o aroma si o textura foarte placute, dar si o adevarata portie de sanatate.

Distribuie pe:

Autor:

 

Cu cat mierea este mai pura, cu atat mai bine, doar ca mierea de calitate se si zahariseste repede.
1. Pregateste un bol adanc
Insurubeaza strans capacul borcanului cu miere si pune borcanul intr-un bol suficient de adanc cat sa permita scufundarea completa a acestuia.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Cu cat mierea este mai pura, cu atat mai bine, doar ca mierea de calitate se si zahariseste repede.

1. Pregateste un bol adanc

Insurubeaza strans capacul borcanului cu miere si pune borcanul intr-un bol suficient de adanc cat sa permita scufundarea completa a acestuia. 

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate