Cum reuşeşte Jennifer Lopez să aibă un trup de milioane! Ce mănâncă artista dimineaţa, la prânz şi seara

Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase artiste la nivel internaţional şi, în ciuda faptului că are 48 de ani, reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. Mai mult de atât, de curând cântăreaţa a dezvăluit care este secretul siluetei ei.

Autor: T.S.
Cunoscută pentru formele sale apetisante, Jennifer Lopez reuşeşte să impresioneze ori de câte ori îşi face apariţia pe covorul roşu. Iar secretul ei în ceea ce priveşte un trup perfect sculptat este dieta specială. Nu lipsesc, însă, nici antrenamentele, întrucât ea face sport regulat şi nu se atinge de alcool. 
 
Aşadar, se pare că J.Lo mănâncă foarte multe legume, iar toate alimentele pe care le pune pe masă vin din surse organice.
„Dieta ei se bazează pe un echilibru excelent: proteine de cea mai bună calitate şi alimente proaspete, bogate în nutrienţi. Nimic industrial!“, spune Tracy Anderson, antrenorul artistei şi al altor vedete de la Hollywood. Pe lângă această dieta, cântăreaţa mai are o regulă de la care nu se abate niciodată: nu se atinge de alcool.

 

Conform spuselor antrenorului ei, aceasta consumă la micul dejun o cafea decofeinizată şi un shake proteic, în timp ce la prânz alege o salată bogată în legume crude şi gătite şi proteine (lui Jennifer îi place foarte mult somonul, dar şi carnea albă sau brânzeturile slabe), iar la cină merge pe aceleaşi alimente de mai sus, la care adaugă un castron de cereale sau quinoa.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies