Cum reușește Răzvan Fodor să aibă o căsnicie fericită! A zis-o chiar el: „Zilnic 4-5 pupături, sexuț în orice cantitate…”

Răzvan Fodor a explicat cum reușește să mențină flacăra iubirii vie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Răzvan Fodor este tare fericit alături de partenera sa de viață, iar acest lucru îl putem vedea chiar în urma postărilor sale de pe rețelele de socializare. Fie că sunt fotografii romantice, sexy sau în care oferă sfaturi, Răzvan Fodor este cel mai fericit atunci când e alături de partenera lui, Irina!

”Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum 2 “te iubesc” pe zi, dar nu prea mult, ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). 😎Ps: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea. #learnfromthebest #zeuldragostei 😂#inmyarrogantopinion #asaseface #nucostănimic #happywife #happylife #family #us”, este mesajul pe care Răzvan Fodor l-a notat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cum arăta Betty Stoian în urmă cu trei ani! Ce au sesizat prietenii ei

fara descriere

Citeste si: Premieră în învățământul din Botoșani! Toți elevii implicați în agresarea unei fete de clasa a VIII-a au fost sancționați

Răzvan Fodor a fost întrebat de un internaut mai curios și despre ”sexuț”, conform Viva! Evident, vedeta a și răspuns imediat: „Aici nu vreau să pun presiune pe nimeni cu standardele mele. În principiu, nu strică, în orice cantitate!'.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate