Cum s-a comportat Cruduta imediat dupa ce s-a despartit de Costea! Prietena ei povesteste, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, marturisirile brunetei!

Despartirea de Nila a dus-o pe Daniela Crudu in pragul disperarii! Tanara a fost consolata cu greu de prieteni, iar prima saptamana de la separare a fost una groaznica pentru ea.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereCruduta, suparata dupa despartirea de CosteaGeorgiana Constantin, una dintre cele mai bune prietene ale Crudutei, a fost persoana pe umarul careia a plans bruneta dupa despartirea de Mihai Costea. WOWbiz.ro a reusit sa stea de vorba cu tanara si sa afle starea de spirit a Danielei in momentele cele mai grele din viata ei.

fara descriereVedeta a fost consolata de buna ei prietena“In ciuda faptului ca nu ne mai vazusem de foarte multa vreme, cam de doi ani, eu am fost cea care a incurajat-o! Ne-am vazut, intamplator, si, cu ochii in lacrimi, mi-a spus ca iubitul ei a inselat-o si este foarte mahnita! Mi-a vorbit de separare si am simtit-o atat de suparata, de trista si un pic dezorientata, incat nici nu stiam ce sa-i spun sa o determin sa se simta mai bine! Daniela mi-a povestit cum a fost tradata de fotbalist si cat de mult i-a inselat acesta asteptarile! Apoi, a plans incontinuu  si, cu greu, am putut sa o impac! E greu de spus ceva in astfel de momente”, a declarat Georgiana pentru site-ul nostru.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate