Cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele: “Vezi că ai uitat săgeata de la mouse pe umăr!” FOTO

Fanii au aflat cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Iata cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele. Vedeta de televiziune a postat o fotografie în  care apare îmbrăcată într-o salopeta verde. Un alt detaliu a atras, însă, atenţia internauţilor. (vezi imagini şocante cu faţa Mihaelei Rădulescu)

Citeste si: Adevărul despre misterioasa relație dintre Mihaela Rădulescu și colegul ei de emisiune! Cristi Bozgan, partener de afaceri cu fostul soț al divei?

Citeste si: Andreea Marin a răspuns, după ce a fost făcută ”vită” de Mihaela Rădulescu! ”Probabil a avut o zi grea”

Citeste si: Discuția integrală în care Mihaela Rădulescu o face pe Andreea Marin ”vită”! Nu o să-ți vină să crezi unde a ajuns discuția

Cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele: "Se vede cum ai modificat poza" 

Este vorba despre săgeata unui mouse, uitată pe fotografie, semn ca aceasta era prelucrata în photoshop. “Vezi că ai uitat săgeata de la mouse pe umăr şi jos la talie se vede cum ai modificat poza ca să ai talia mai subţire...extraordinar cu ce te ocupi”, i-a scris un fan Mihaelei.

Cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele. A fost ironizată pe internet

Nu mai este un secret cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele. “Când ai început cu operațiile estetice te-ai gândit la Vlad Țepeș?...Frumoasa săgeată din editorul photo...”, i-au transmis Mihaelei alţi internauţi care au observat mouse-ul lăsat pe poză.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate